Ako sa hľadá líška

Kate Gardner Ossi Saarinen
Stonožka • 2023

Nádherná kniha, ktorá priláka malých aj veľkých čitateľov do prírody a preverí ich trpezlivosť. Táto pútavá obrázková kniha predstavuje líšky formou imaginárneho putovania rôznymi ekosystémami a ročný... ekosystémami a ročnými obdobiami. Zavedie vás na lúku, k rybníku či do zimného lesa. Je oslavou jedného z najpôvabnejších a najočarujúcejších tvorov našej planéty: líšky hrdzavej. Dozviete sa množstvo zaujímavých faktov zo života líšok a strhujúce fotografie sú lákadlom na výlet do lesa, kde si precvičíte pozorovacie schopnosti a naučíte sa, ako zachovať pokoj. Úžasné fotografie Ossiho Saarinena a poučné slová Kate Gardnerovej zachytávajú magické a hlboké puto medzi zvieratami a ľuďmi. Malých i veľkých čitateľov bude kniha inšpirovať k vlastným objavom, možno aj s fotoaparátom v ruke. Dúfame, že počas potuliek prírodou budete môcť aj vďaka tejto knihe z úctivého odstupu obdivovať líšku.
Viac

  • Počet strán: 40 strán
  • ISBN13:9788055189420
  • Originálny názov: How to Find a Fox

Sumár recenzie
Najkrajšia líščia kniha s fotografiou divokej prírody. Obsahuje informácie o líškach a ich správaní. Taktiež poskytuje jednoduchý text pre deti, ktoré sa učia čítať. Ilustrácie sú nádherné a odhaľujú prácu fotografa Ossi Saarinena. Kniha je vhodná pre deti od 2 do 6 rokov.

Nádherná kniha, ktorá priláka malých aj veľkých čitateľov do prírody a preverí ich trpezlivosť. Táto pútavá obrázková kniha predstavuje líšky formou imaginárneho putovania rôznymi ekosystémami a ročnými obdobiami. Zavedie vás na lúku, k rybníku či do zimného lesa. Je oslavou jedného z najpôvabnejších a najočarujúcejších tvorov našej planéty: líšky hrdzavej. Dozviete sa množstvo zaujímavých faktov zo života líšok a strhujúce fotografie sú lákadlom na výlet do lesa, kde si precvičíte pozorovacie schopnosti a naučíte sa, ako zachovať pokoj. Úžasné fotografie Ossiho Saarinena a poučné slová Kate Gardnerovej zachytávajú magické a hlboké puto medzi zvieratami a ľuďmi. Malých i veľkých čitateľov bude kniha inšpirovať k vlastným objavom, možno aj s fotoaparátom v ruke. Dúfame, že počas potuliek prírodou budete môcť aj vďaka tejto knihe z úctivého odstupu obdivovať líšku.

Mohlo by sa vám páčiť