Rok dobrých správ

Martin Smatana
Monokel • 2021

Aj vám sa zdá, že zlých správ bolo za posledný rok viac než dosť? Možno je čas zamerať sa na tie dobré. Tvorca animovaných filmov Martin Smatana sa rozhodol potešiť v ťažkom období svojich priateľov n...vojich priateľov netradičným spôsobom: každý týždeň pre nich vybral jeden pozitívny príbeh zo sveta a vytvoril k nemu veselý obrázok z použitého oblečenia. 52 ilustrovaných dobrých správ v knižnom vydaní môže teraz pomôcť vrátiť optimistický pohľad na svet aj vám.
Viac

Sumár recenzie
Knihy Rok dobrých správ od Martina Smatanu sú skvelým zdrojom pozitívnych správ zo sveta. Martin, režisér a ilustrátor animovaných filmov, začal vytvárať textilné obrázky počas lockdownu v roku 2020. Zo týchto obrázkov vznikla kniha, ktorá má tri diely a každý obsahuje 52 dobrých správ. Napriek negatívnym správam sa Martin vždy našiel pozitívne príbehy. Kniha je graficky nádherná a vhodná nielen pre deti. Posolstvo kníh je veľmi dôležité – hľadajme a šírme dobré správy aj okolo seba.

Aj vám sa zdá, že zlých správ bolo za posledný rok viac než dosť? Možno je čas zamerať sa na tie dobré. Tvorca animovaných filmov Martin Smatana sa rozhodol potešiť v ťažkom období svojich priateľov netradičným spôsobom: každý týždeň pre nich vybral jeden pozitívny príbeh zo sveta a vytvoril k nemu veselý obrázok z použitého oblečenia. 52 ilustrovaných dobrých správ v knižnom vydaní môže teraz pomôcť vrátiť optimistický pohľad na svet aj vám.

Mohlo by sa vám páčiť