Zlatá stredná cesta

Silvia Bystričanová
Slovart • 2023

Sú dni, ktoré sú iné ako ostatné. Markus Kovalčík sa ocitne na vrchole úspechu, ale sláva je zároveň skúškou jeho charakteru. Stredobodom jeho životnej cesty je kariéra, ktorej všetko podriadil a ktor...podriadil a ktorej vďačí aj za neutíchajúci záujem žien. Na vrchole hudobnej kariéry sa jeho život na chvíľu zastaví, aby zistil, že potrebuje zaplniť prázdno, ktoré si nevšímal, a predovšetkým musí spoznať sám seba za sprievodu tých, ktorí vedia sprevádzať náročnými dňami. Kedy človek môže povedať, že už o sebe všetko vie? Len v dni, keď má pocit, že sa zblázni. Markus má nejednu slabosť, ale nikdy sa nespreneverí krédu, ktoré mu vštepil otec. „Nevzdávaj to. Ešte raz!"
Viac

  • Počet strán: 152 strán
  • ISBN13:9788055662695

Sumár recenzie
Recenzia na knihu je pozitívna a zameriava sa na jej výbornú zápletku a napínavosť. Recenzent vyzdvihuje aj dobre vykreslené postavy a ich psychológiu. Knihu hodnotí ako skvelý debiut a verí, že autorka má pred sebou veľkú budúcnosť v literatúre. Väčšinou hovorí o kladoch knihy, no na konci spomenie aj jednu drobnú výhradu. Celkovo ide o nadšenú recenziu, ktorá odporúča knihu ďalším čitateľom. Toto je absolútna must-read pre všetkých fanúšikov trilerov a napínavých románov!

Sú dni, ktoré sú iné ako ostatné. Markus Kovalčík sa ocitne na vrchole úspechu, ale sláva je zároveň skúškou jeho charakteru. Stredobodom jeho životnej cesty je kariéra, ktorej všetko podriadil a ktorej vďačí aj za neutíchajúci záujem žien. Na vrchole hudobnej kariéry sa jeho život na chvíľu zastaví, aby zistil, že potrebuje zaplniť prázdno, ktoré si nevšímal, a predovšetkým musí spoznať sám seba za sprievodu tých, ktorí vedia sprevádzať náročnými dňami. Kedy človek môže povedať, že už o sebe všetko vie? Len v dni, keď má pocit, že sa zblázni. Markus má nejednu slabosť, ale nikdy sa nespreneverí krédu, ktoré mu vštepil otec. „Nevzdávaj to. Ešte raz!"

Mohlo by sa vám páčiť