Dobrá dcéra

Karin Slaughter
Aktuell • 2018

Pred dvadsiatimi ôsmimi rokmi sa pokojný malomestský rodinný život dvoch sestier, Charlotte a Samanthy Quinnovej, zmenil na nočnú moru. Dvaja ozbrojení muži im zavraždili mamu a ich otec – neslávne zn... neslávne známy advokát z mestečka Pikeville – sa z toho nikdy nespamätal. Tajomstvo z tej hroznej noci navždy roztrhalo ich rodinné putá. Samantha sa odsťahovala do New Yorku, zatiaľ čo Charlie kráčala v šľapajach svojho otca a stala sa právničkou v rodnom meste – dokonalou dobrou dcérou. Ale keď sa do Pikevillu vráti násilie a Charlotte sa stane svedkom dvoch brutálnych vrážd, ktoré paralyzujú celé mesto, musí sa vyrovnať so svojou dávnou nočnou morou. Strašné spomienky, ktoré Charlotte vo svojej mysli roky potláčala, sa začínajú predierať na povrch. Sestry preto musia spojiť svoje sily, aby túto desivú životnú kapitolu uzavreli... tentokrát už navždy. Dobrá dcéra je psychologický triler plný nečakaných zvratov a emócií vyrážajúcich dych. Karin Slaughter sa podarilo skvelým spôsobom, citlivo a zručne, preniknúť do duší svojich postáv a vykresliť ich v rovnováhe viny a utrpenia.
Viac

Tragédia, ktorá navždy poznačí život jednej rodiny. Do obydlia svojského právnika vtrhnú ozbrojení muži. Zabijú mu manželku a zdá sa, že rovnaký osud postretne aj ich dve dcéry.  Charlotte – jedna z dcér – sa snaží zabudnúť, no nedá sa to. Navždy jej ten deň utkvel v pamäti. Prešlo dvadsaťosem rokov a jedna hrôzostrašná spomienka vytesní na chvíľu inú – aktuálnu. Charlotte Quinnová je[...]

Pred dvadsiatimi ôsmimi rokmi sa pokojný malomestský rodinný život dvoch sestier, Charlotte a Samanthy Quinnovej, zmenil na nočnú moru. Dvaja ozbrojení muži im zavraždili mamu a ich otec – neslávne známy advokát z mestečka Pikeville – sa z toho nikdy nespamätal. Tajomstvo z tej hroznej noci navždy roztrhalo ich rodinné putá. Samantha sa odsťahovala do New Yorku, zatiaľ čo Charlie kráčala v šľapajach svojho otca a stala sa právničkou v rodnom meste – dokonalou dobrou dcérou. Ale keď sa do Pikevillu vráti násilie a Charlotte sa stane svedkom dvoch brutálnych vrážd, ktoré paralyzujú celé mesto, musí sa vyrovnať so svojou dávnou nočnou morou. Strašné spomienky, ktoré Charlotte vo svojej mysli roky potláčala, sa začínajú predierať na povrch. Sestry preto musia spojiť svoje sily, aby túto desivú životnú kapitolu uzavreli... tentokrát už navždy. Dobrá dcéra je psychologický triler plný nečakaných zvratov a emócií vyrážajúcich dych. Karin Slaughter sa podarilo skvelým spôsobom, citlivo a zručne, preniknúť do duší svojich postáv a vykresliť ich v rovnováhe viny a utrpenia.

Mohlo by sa vám páčiť