Pochované kosti

Lisa Regan
Cosmopolis • 2023

Detektívka Josie Quinnová sa teší na pokojnú večeru so svojím priateľom Noahom u jeho matky. Keď však prídu k nej, nájdu ju za domom v záhrade. Bez známok života a s ústami plnými hliny. Počas vyšetro...ny. Počas vyšetrovania sa objavuje množstvo záhadných fragmentov a stôp. Ide o ruženec zahrabaný v hline blízko tela Colette Fraleyovej alebo o flash disk s menom Drew Pratt, najslávnejšej nezvestnej osoby v Dentone. Josie zistí, že Pratt mal brata. Aj ten bol nezvestný dovtedy, kým jeho telo nevyplavila rieka. Postupne sa vynára viac súvislostí a Josie začína váhať. Je možné, že by sa Noahova matka, láskavá a usporiadaná Colette, zaplietla do zločinu? Prežije jej krehký vzťah s Noahom takéto obvinenie? Josie a jej tím postupuje v pátraní, ale vrah je tentoraz o krok pred nimi a obetí stále pribúda.
Viac

Sumár recenzie
Sumár: Lisa Regan je autorkou detektívneho trileru Pochované kosti, piatym dielom série Detektívka Josie Quinnová. V knihe nasledujeme Josie Quinnovú, ktorá sa snaží vyriešiť prípad zmiznutia dvoch žien. Autorčinim jazykom dokonale prenáša napätie a strach, ktorými sú postavy prenasledované. Reganova má talent na vykreslenie realistických postáv, ktoré premení do hlbokej psychologickej štúdie. Pochované kosti je trhák, ktorý vás nenechává odložený.

Sumár recenzie
Recenzia na knihu je pozitívne ladená a uvádza, že je napíšaná zaujímavým a pútavým spôsobom. Recenzentka výrazne ocenila nielen zaujímavú zápletku, ale aj dobre vykreslené postavy. Jedným z najväčších plusov je podľa nej napätie, ktoré pretrváva až do konca. Celkový dojem z knihy však čerstvo recenzovaná kniha zanechala je nádejný a odporúčaný pre milovníkov mysterióznych a napínavých príbehov.

Detektívka Josie Quinnová sa teší na pokojnú večeru so svojím priateľom Noahom u jeho matky. Keď však prídu k nej, nájdu ju za domom v záhrade. Bez známok života a s ústami plnými hliny. Počas vyšetrovania sa objavuje množstvo záhadných fragmentov a stôp. Ide o ruženec zahrabaný v hline blízko tela Colette Fraleyovej alebo o flash disk s menom Drew Pratt, najslávnejšej nezvestnej osoby v Dentone. Josie zistí, že Pratt mal brata. Aj ten bol nezvestný dovtedy, kým jeho telo nevyplavila rieka. Postupne sa vynára viac súvislostí a Josie začína váhať. Je možné, že by sa Noahova matka, láskavá a usporiadaná Colette, zaplietla do zločinu? Prežije jej krehký vzťah s Noahom takéto obvinenie? Josie a jej tím postupuje v pátraní, ale vrah je tentoraz o krok pred nimi a obetí stále pribúda.

Mohlo by sa vám páčiť