Aféra pána Christieho

Nina de Gramont
Slovart • 2022

Nan O'Deaová, mladá atraktívna Írka, prenikne do fascinujúceho sveta známej spisovateľky Agathy Christie a rýchlo si získa priazeň jej manžela plukovníka Archieho Christieho. Deň po tom, čo Archie ozn...čo Archie oznámi svojej žene, že sa chce dať rozviesť, aby sa mohol oženiť s Nan, Agatha Christie zmizne bez stopy. Nikto však netuší, kto je Nan v skutočnosti. Aké tajomstvo ukrýva? Čoho všetkého je schopná v mene lásky? Aký zločin nedokáže nikdy odpustiť?
Viac

  • Počet strán: 320 strán
  • ISBN13:9788055656960

Vo vydavateľstve Slovart ma nedávno zaujala kniha od Niny de Gramont s názvom Aféra pána Christieho. Krásna obálka a pútavá anotácia naContinue Reading

Nan O'Deaová, mladá atraktívna Írka, prenikne do fascinujúceho sveta známej spisovateľky Agathy Christie a rýchlo si získa priazeň jej manžela plukovníka Archieho Christieho. Deň po tom, čo Archie oznámi svojej žene, že sa chce dať rozviesť, aby sa mohol oženiť s Nan, Agatha Christie zmizne bez stopy. Nikto však netuší, kto je Nan v skutočnosti. Aké tajomstvo ukrýva? Čoho všetkého je schopná v mene lásky? Aký zločin nedokáže nikdy odpustiť?

Mohlo by sa vám páčiť