S kouzelnickou hůlkou

Tom Felton
Práh • 2022

Naprostá nezbytnost pro každého fanouška Harryho Pottera. S předmluvou filmové Hermiony – herečky Emmy Watsonové. Doplněno o dosud nezveřejněné fotky z natáčení filmů, které změnily svět....ly svět.
Viac

Sumár recenzie
Tom Felton je autorom knihy "Beyond the Wand: The Magic and Mayhem of Growing Up a Wizard". Táto autobiografia sa zameriava na jeho dospievajúce obdobie a jeho skúsenosti s nakrúcaním filmov o Harrym Potterovi. Knihu charakterizuje prvý raz úprimný opis Toma, ktorý s humorným nadhľadom hovorí o živote na plátne a za kulisami, priateľoch, sláve a živote po skončení natáčania. V knihe sú aj fotografie a autor sa venuje jednotlivým postavám a spomína na zosnulých hercov. Autobiografia je vhodná pre fanúšikov Harryho Pottera.

Autor: Tom Felton Originální název: Beyond the Wand: The Magic and Mayhem of Growing Up a Wizard Žánr: ze života Moje hodnocení: 4 hvězdičky Naprostá nezbytnost pro každého fanouška Harryho Pottera. S předmluvou filmové...

Naprostá nezbytnost pro každého fanouška Harryho Pottera. S předmluvou filmové Hermiony – herečky Emmy Watsonové. Doplněno o dosud nezveřejněné fotky z natáčení filmů, které změnily svět.

Mohlo by sa vám páčiť