Spoza čarovného prútika

Tom Felton
Ikar • 2023

Ohlásili prestávku a Gambon vyčaroval zo svojej brady cigaretu. Nás dvoch bolo často vídať pred skladom, v ktorom stála Astronomická veža, ako si užívame „závan čerstvého vzduchu“, ako sme tomu hovori...ako sme tomu hovorili. Okolo nás pobehovali maliari, štukatéri, tesári a elektrikári a medzi nimi sme ja a Dumbledore poťahovali z cigariet. Dospievanie Toma Feltona od nakrúcania filmu Piadimužíci po úlohu čarodejníka rozhodne nemožno označiť za obyčajné. Vo svetle reflektorov sa ocitol už ako dvanásťročný, keď získal kultovú rolu Draca Malfoya vo filmoch o Harrym Potterovi. Tom prvý raz úprimne a s humorom jemu vlastným opisuje, aké to bolo vyrastať na plátne a byť súčasťou čarodejníckeho sveta. Hovorí o zlomovom bode vo svojom živote, o filmovom zákulisí a priateľoch, ktorých počas desiatich rokov získal, ako aj o kladoch a záporoch slávy a života po skončení nakrúcania potteroviek. Pripravte sa na stretnutie so skutočným čarodejníkom. Pre zobrazenie tohto obsahu potrebujeme sušienky. Povoliť cookies a zobraziť Martinus.sk · Čítanie z knihy SPOZA ČAROVNÉHO PRÚTIKA (Tom Felton)
Viac

Sumár recenzie
Tom Felton je autorom knihy "Beyond the Wand: The Magic and Mayhem of Growing Up a Wizard". Táto autobiografia sa zameriava na jeho dospievajúce obdobie a jeho skúsenosti s nakrúcaním filmov o Harrym Potterovi. Knihu charakterizuje prvý raz úprimný opis Toma, ktorý s humorným nadhľadom hovorí o živote na plátne a za kulisami, priateľoch, sláve a živote po skončení natáčania. V knihe sú aj fotografie a autor sa venuje jednotlivým postavám a spomína na zosnulých hercov. Autobiografia je vhodná pre fanúšikov Harryho Pottera.

Autor: Tom Felton Originální název: Beyond the Wand: The Magic and Mayhem of Growing Up a Wizard Žánr: ze života Moje hodnocení: 4 hvězdičky Naprostá nezbytnost pro každého fanouška Harryho Pottera. S předmluvou filmové...

Ohlásili prestávku a Gambon vyčaroval zo svojej brady cigaretu. Nás dvoch bolo často vídať pred skladom, v ktorom stála Astronomická veža, ako si užívame „závan čerstvého vzduchu“, ako sme tomu hovorili. Okolo nás pobehovali maliari, štukatéri, tesári a elektrikári a medzi nimi sme ja a Dumbledore poťahovali z cigariet. Dospievanie Toma Feltona od nakrúcania filmu Piadimužíci po úlohu čarodejníka rozhodne nemožno označiť za obyčajné. Vo svetle reflektorov sa ocitol už ako dvanásťročný, keď získal kultovú rolu Draca Malfoya vo filmoch o Harrym Potterovi. Tom prvý raz úprimne a s humorom jemu vlastným opisuje, aké to bolo vyrastať na plátne a byť súčasťou čarodejníckeho sveta. Hovorí o zlomovom bode vo svojom živote, o filmovom zákulisí a priateľoch, ktorých počas desiatich rokov získal, ako aj o kladoch a záporoch slávy a života po skončení nakrúcania potteroviek. Pripravte sa na stretnutie so skutočným čarodejníkom. Pre zobrazenie tohto obsahu potrebujeme sušienky. Povoliť cookies a zobraziť Martinus.sk · Čítanie z knihy SPOZA ČAROVNÉHO PRÚTIKA (Tom Felton)

Mohlo by sa vám páčiť