Líška jedna hrdzavá

Lukáš Viglaš
Venupress • 2022

Niektoré príbehy balansujú na pokraji sna a reality. Rovnako ako tento neobyčajný príbeh muža, ktorého život sa na prvý pohľad zdá byť takmer dokonalý. Vlastní úspešnú kaviareň v centre mesta a životo...ntre mesta a životom ho sprevádza milovaná partnerka a dlhoročná partia bláznivých, no verných kamarátov. Lenže je všetko také idylické, ako sa zdá?
Viac

  • Počet strán: 312 strán
  • ISBN13:9788099972408

Za knihu ďakujem vydavateľstvu Venupress ♥Niektoré príbehy balansujú na pokraji sna a reality. Rovnako ako tento neobyčajný príbeh muža, ktorého život sa na prvý pohľad zdá byť takmer dokonalý. Vlastní úspešnú kaviareň v centre mesta a životom ho sprevádza milovaná partnerka a dlhoročná partia bláznivých, no verných kamarátov. Lenže je všetko také idylické, ako sa zdá? Odpovede prídu vďaka[...]

Niektoré príbehy balansujú na pokraji sna a reality. Rovnako ako tento neobyčajný príbeh muža, ktorého život sa na prvý pohľad zdá byť takmer dokonalý. Vlastní úspešnú kaviareň v centre mesta a životom ho sprevádza milovaná partnerka a dlhoročná partia bláznivých, no verných kamarátov. Lenže je všetko také idylické, ako sa zdá?

Mohlo by sa vám páčiť