Totálne trápny život Lottie Brooksovej

Katie Kirby
Fragment • 2021

Lottie Brooksová má presne 11 rokov a 3 mesiace a jej život je poriadna NUDA. Začína navštevovať druhý stupeň, no nemá ani žiadnych kamarátov, ani oslnivé vlasy a dokonca ani jej hrudník stále nie je ... stále nie je hodný čo i len najmenšej PODPRSENKY! Možno by bolo lepšie na všetko sa VYKAŠLAŤ a radšej upadnúť do zimného spánku spolu so svojimi škrečkami Profesorom Barnabášom Kvičkom a Chlpáčikom Tretím. Zistite, ako sa Lottie popasuje s DOSPIEVANÍM. Buďte však opatrní. Z nálože vtipu a Lottiných trapasov vám hrozí nebezpečenstvo puknutia od smiechu.
Viac

Hľadáte vtipnú hrdinku zo súčasného sveta, ktorá bude rozumieť problémom vašich takmer-tínedžeriek? Lottie Brooksová je to pravé. Knihu o živote Lottie Brooksovej sme dostali z @knihy.albatros. Druhú časť. Obálka teda nič moc, ale akonáhle sa naša desaťročná slečna pustila do čítania, bola namotaná. Z detskej…

Lottie Brooksová má presne 11 rokov a 3 mesiace a jej život je poriadna NUDA. Začína navštevovať druhý stupeň, no nemá ani žiadnych kamarátov, ani oslnivé vlasy a dokonca ani jej hrudník stále nie je hodný čo i len najmenšej PODPRSENKY! Možno by bolo lepšie na všetko sa VYKAŠLAŤ a radšej upadnúť do zimného spánku spolu so svojimi škrečkami Profesorom Barnabášom Kvičkom a Chlpáčikom Tretím. Zistite, ako sa Lottie popasuje s DOSPIEVANÍM. Buďte však opatrní. Z nálože vtipu a Lottiných trapasov vám hrozí nebezpečenstvo puknutia od smiechu.

Mohlo by sa vám páčiť