24 dní do Vianoc

Michala Ries

Bláznivá i dojemná romantická komédia zabalená do kúzla VianocNina má dobre platené miesto, skvelé kolegyne a čoskoro ju povýšia. Práca ju však vôbec nenapĺňa. Má perspektívny vzťah so spoľahlivým muž...ah so spoľahlivým mužom, ktorý ju má úprimne rád. Ona ho však nemiluje. Čaká ju predĺžený víkend v Paríži, na ktorý sa ani trochu neteší. A na dosah ruky má dokonalý byt, do ktorého sa netúži nasťahovať.
Viac

  • Počet strán: 448 strán
  • ISBN13:9788022024389

VYDAVATEĽSTVO: Slovenský spisovateľ ROK VYDANIA: 2022 ŽÁNER: Román POČET STRÁN: 448 VÄZBA: pevná   „Ľúbiť niekoho znamená rátať s bolesťou, ak to nevyjde. Ľúbiť niekoho znamená ukázať mu svoju pravú tvár. Žiadne hry, žiadne masky.“ (str. 68)   O knihe... The post RECENZIA: Michala Ries – 24 dní do Vianoc appeared first on Prečítané.sk.

Sympatická slovenská autorka Michala Ries vydala svoju prvú knihu Na úteku v roku 2020. Odvtedy mi už niekoľkokrát stihla zlomiť srdce.Continue Reading

24 dní do Vianoc je ten typ knihy, pri ktorej máte radosť z čítania. Usmievate sa, je vám príjemne a chcete byť zrazu aspoň o trošku lepším človekom.   „Ak do toho pôjdem, zmení mi to celý život,“ zamumlem si... The post Kniha 24 dní do Vianoc od Michaly Ries: Zábavná a inšpiratívna oddychovka, ktorá vás naladí na sviatočné obdobie appeared first on Prečítané.sk.

Bláznivá i dojemná romantická komédia zabalená do kúzla VianocNina má dobre platené miesto, skvelé kolegyne a čoskoro ju povýšia. Práca ju však vôbec nenapĺňa. Má perspektívny vzťah so spoľahlivým mužom, ktorý ju má úprimne rád. Ona ho však nemiluje. Čaká ju predĺžený víkend v Paríži, na ktorý sa ani trochu neteší. A na dosah ruky má dokonalý byt, do ktorého sa netúži nasťahovať.

Mohlo by sa vám páčiť