V mene lásky

Agnès Martin-Lugand
Lindeni • 2022

Nezabudnuteľný príbeh o zmierení, lúčení a veľkej láske pretkávaný klavírnymi tónmi. Madeleine sa po rokoch vracia do prázdninového domu, aby rozpovedala príbeh svojej skutočnej lásky. Na sklonku živo...y. Na sklonku života ju o to poprosila dcéra, ktorá sa desí tajomstiev, čo by poškvrnili pamiatku milovanej mamy. A tak sa Madeleine v spomienkach vracia do náručia hudobného skladateľa Joshuu... až kým sa na pláži, na ktorej sa do seba zaľúbili, naozaj nestretnú. Dokážu v mene lásky nájsť nielen spoločnú reč, ale aj vyliečiť svoje zlomené srdcia?
Viac

  • Počet strán: 208 strán
  • ISBN13:9788056627747

Vydavateľstvo Lindeni prináša ďalšiu knihu od francúzskej autorky Agnés Martin – Lugand. Titul s názvom V mene lásky prichádza v krásnej jemnej obálke,Continue Reading

Nezabudnuteľný príbeh o zmierení, lúčení a veľkej láske pretkávaný klavírnymi tónmi. Madeleine sa po rokoch vracia do prázdninového domu, aby rozpovedala príbeh svojej skutočnej lásky. Na sklonku života ju o to poprosila dcéra, ktorá sa desí tajomstiev, čo by poškvrnili pamiatku milovanej mamy. A tak sa Madeleine v spomienkach vracia do náručia hudobného skladateľa Joshuu... až kým sa na pláži, na ktorej sa do seba zaľúbili, naozaj nestretnú. Dokážu v mene lásky nájsť nielen spoločnú reč, ale aj vyliečiť svoje zlomené srdcia?

Mohlo by sa vám páčiť