Keď sa rozvidnie

Janette Oke
Kumran • 2022

Viera v Boha a vzájomná láska ich doviedli až sem… Po prvej drsnej zime strávenej na ďalekom severe si Elizabeth Delaneyová a jej manžel, príslušník jazdnej polície, zvykajú na život v malej osade ...t v malej osade Bobria Rieka. Elizabeth opäť začne učiť a postupne si obaja nachádzajú cestu k indiánskemu obyvateľstvu. A potom sa dopočujú novinku… Prenesie ich láska, nádej do budúcnosti a viera v Boha cez zdrvujúce sklamania? Toto všetko sa dozvieme v tretej knihe zo série kresťanských románov z prostredia kanadského západu. Janette Okeová, autorka vyše štyroch desiatok románov, je jednou z priekopníčok kresťanskej literatúry a za svoj významný prínos do tohto žánru získala viacero prestížnych ocenení.
Viac

Na román Keď sa rozvidnie som veľmi netrpezlivo čakala. Predošlý diel Keď príde jar som totižto prečítala v priebehu pár hodín a čakanie na pokračovanie hrdinov mi prišlo pridlhé. Adaptovanie sa v divočine Elizabeth ešte chvíľu potrvá a zažije pri tom nejeden neočakávaný zážitok, ktorý by si kedysi vôbec nevedela predstaviť. Hoci je Wynn dosť […] Príspevok Keď sa rozvidnie zobrazený najskôr[...]

Viera v Boha a vzájomná láska ich doviedli až sem… Po prvej drsnej zime strávenej na ďalekom severe si Elizabeth Delaneyová a jej manžel, príslušník jazdnej polície, zvykajú na život v malej osade Bobria Rieka. Elizabeth opäť začne učiť a postupne si obaja nachádzajú cestu k indiánskemu obyvateľstvu. A potom sa dopočujú novinku… Prenesie ich láska, nádej do budúcnosti a viera v Boha cez zdrvujúce sklamania? Toto všetko sa dozvieme v tretej knihe zo série kresťanských románov z prostredia kanadského západu. Janette Okeová, autorka vyše štyroch desiatok románov, je jednou z priekopníčok kresťanskej literatúry a za svoj významný prínos do tohto žánru získala viacero prestížnych ocenení.

Mohlo by sa vám páčiť