Čepeľ tajomstiev

Tricia Levenseller
CooBoo • 2022

Ohurujúci fantasy príbeh od autorky bestsellera Tiene medzi nami – o meči, tajomstvách a vášni. Magická kováčka Ziva vyrába najmocnejšie zbrane sveta. Vždy radšej trávila čas so železom než s inými ľu...zom než s inými ľuďmi. Až keď vyrobí meč, ktorý vyzrádza tajomstvá, opúšťa kováčsku dielňu. Vydáva sa na šialený útek pred vojvodkyňou, ktorá si chce podmaniť celý svet a Ziva jej na to vyrobila dokonalý nástroj. Osud dievčat sa prepletie s rozptyľujúco krásnym žoldnierom Kellynom. Zive sa pri pohľade naňho prvýkrát podlomia kolená a snaží sa s tým stoj čo stoj bojovať. Jeho ohnivým vlasom a mocným ramenám Ziva napokon podľahne. Cíti to Kellyn rovnako alebo po jej boku zostáva len pre sľúbenú odmenu?
Viac

Autor: Tricia LevensellerOriginálny názov: Blade of SecretsVydavateľstvo: CooBoo 2022Séria: Kováčka osuduDiel: 1/2Počet strán: 320Žáner: YA, fantasyMoje hodnotenie knihy: 4,5*/5*Moje hodnotenie obálky: 4*/5*Anotácia:Nový fenomenálny fantasy príbeh od autorky knihy Tiene medzi nami.Budúcnosť krajiny visí na vlásku a jedinou nádejou je kováčka osudu, ktorá nevytiahla päty z dielne.Magická[...]

Ohurujúci fantasy príbeh od autorky bestsellera Tiene medzi nami – o meči, tajomstvách a vášni. Magická kováčka Ziva vyrába najmocnejšie zbrane sveta. Vždy radšej trávila čas so železom než s inými ľuďmi. Až keď vyrobí meč, ktorý vyzrádza tajomstvá, opúšťa kováčsku dielňu. Vydáva sa na šialený útek pred vojvodkyňou, ktorá si chce podmaniť celý svet a Ziva jej na to vyrobila dokonalý nástroj. Osud dievčat sa prepletie s rozptyľujúco krásnym žoldnierom Kellynom. Zive sa pri pohľade naňho prvýkrát podlomia kolená a snaží sa s tým stoj čo stoj bojovať. Jeho ohnivým vlasom a mocným ramenám Ziva napokon podľahne. Cíti to Kellyn rovnako alebo po jej boku zostáva len pre sľúbenú odmenu?

Mohlo by sa vám páčiť