Akita: Krv a slzy Matky

Tomasz P. Terlikowski
Zachej • 2021

Zjavenia v Akite sa nazývajú druhá Fatima. Na tomto japonskom mieste nás Mária už nevolá, ale kričí, aby sme čo najskôr bojovali so zhoršujúcou sa krízou v Cirkvi a očistili svet od hriechu. Je to var...echu. Je to varovanie pred prichádzajúcim trestom, neporovnateľným s ničím, čo svet videl.Prečo si Mária vybrala jednoduchú rehoľníčku Agnes, aby jej zverila najšokujúcejšie proroctvo týkajúce sa súčasného sveta?A prečo nám svoje dramatické posolstvo odovzdala v japonskej Akite?Autor Tomasz Terlikowski sa vydáva na Ďaleký východ, aby tam hľadal odpovede na najdôležitejšie otázky, ktoré si dnes kladú veriaci. Môžu Máriine slová zachrániť svet ponorený do temnoty?
Viac

  • Počet strán: 176 strán
  • ISBN13:9788082113467

Akita: Krv a slzy Matky (recenzia) Fatima, Lurdy, La Salette… Všetko sú to miesta mariánskych zjavení, ktoré sa stali akýmsi fenoménom, avšak všetky okrem zjavení spája aj to, že predtým, ako sa stali pútnickými miestami, boli iba periférnymi oblasťami, ktoré neboli veľmi lákavé. Boli pre svet tak málo dôležitými – a Boh si ich predsa vybral, Read more...

Zjavenia v Akite sa nazývajú druhá Fatima. Na tomto japonskom mieste nás Mária už nevolá, ale kričí, aby sme čo najskôr bojovali so zhoršujúcou sa krízou v Cirkvi a očistili svet od hriechu. Je to varovanie pred prichádzajúcim trestom, neporovnateľným s ničím, čo svet videl.Prečo si Mária vybrala jednoduchú rehoľníčku Agnes, aby jej zverila najšokujúcejšie proroctvo týkajúce sa súčasného sveta?A prečo nám svoje dramatické posolstvo odovzdala v japonskej Akite?Autor Tomasz Terlikowski sa vydáva na Ďaleký východ, aby tam hľadal odpovede na najdôležitejšie otázky, ktoré si dnes kladú veriaci. Môžu Máriine slová zachrániť svet ponorený do temnoty?

Mohlo by sa vám páčiť