O princeznej Eleanore

Peter Nagy
Albatros • 2022

Dobrodružná rozprávka od slovenského autora!Kde bolo, tam bolo, bolo raz jedno kráľovstvo. Žili v ňom kráľ, kráľovná a malá princeznička Eleanora. Jedného dňa sa Eleanora prebudila, prehľadala celé kr...rehľadala celé kráľovstvo, no nikde nemohla nájsť mamičku. Kde je? Čo sa stalo? Zbalila si teda pár vecí do batôžka a vydala sa ju hľadať. Čaká vás príbeh plný dobrodružstiev, kúziel, zaklínadiel, víl, ježibáb, čarodejníkov a iných rozprávkových bytostí. Naberte teda odvahu a pomôžte princeznej Eleanore vyslobodiť kráľovnú!
Viac

  • Počet strán: strán
  • ISBN13:9788056624746

Teším sa, že na Slovensku vzniká stále viac a viac kníh pre deti. Naposledy sa mi do rúk dostala kniha odContinue Reading

Dobrodružná rozprávka od slovenského autora!Kde bolo, tam bolo, bolo raz jedno kráľovstvo. Žili v ňom kráľ, kráľovná a malá princeznička Eleanora. Jedného dňa sa Eleanora prebudila, prehľadala celé kráľovstvo, no nikde nemohla nájsť mamičku. Kde je? Čo sa stalo? Zbalila si teda pár vecí do batôžka a vydala sa ju hľadať. Čaká vás príbeh plný dobrodružstiev, kúziel, zaklínadiel, víl, ježibáb, čarodejníkov a iných rozprávkových bytostí. Naberte teda odvahu a pomôžte princeznej Eleanore vyslobodiť kráľovnú!

Mohlo by sa vám páčiť