To najhoršie v nás

Viktória Dominová
Naše vojsko • 2021

VŠETCI MÁME SVOJU TRINÁSTU KOMNATU... Učiteľka Soňa a psychológ Ivan. Obaja si so sebou nesú bolestivé sklamania z minulosti a svoje srdcia uzatvorili pred láskou. Keď sa však jedného dňa neplánovane...�a neplánovane stretnú, preskočí medzi nimi nečakaná iskra, ktorej sa ani jeden z nich nebráni. Nad ich vzťahom sa ale od začiatku vznáša tieň závisti a intríg. Ivan sa navyše v práci stretáva s klientom, ktorý k nemu nie je úprimný a dlho ukrýva svoju pravú tvár. Ivanovi blízki čoskoro čelia smrteľnému nebezpečenstvu a sám sa ocitá v pasci, z ktorej niet úniku. Klienta, žiaľ, nezväzujú žiadne pravidlá. Dokázal by sa uchýliť aj k vražde?
Viac

  • Počet strán: 336 strán
  • ISBN13:9788020619655

VYDAVATEĽSTVO: Naše vojsko ROK VYDANIA: 2021 ŽÁNER: Triler POČET STRÁN: 336 VÄZBA: pevná s prebalom   „Niekedy, keď sme pod obrovským emocionálnym tlakom a nezvládame prekážky, ktoré nám občas život do cesty podhodí, potkneme sa. Vtedy môže na povrch vyplávať... The post RECENZIA: Viktória Dominová – To najhoršie v nás appeared first on Prečítané.sk.

Od mladej autorky Viktórie Dominovej som čítala triler S úctou, Priateľ, ktorý ma vtedy veľmi prekvapil. Nová kniha autorky s názvom ToContinue Reading

VŠETCI MÁME SVOJU TRINÁSTU KOMNATU... Učiteľka Soňa a psychológ Ivan. Obaja si so sebou nesú bolestivé sklamania z minulosti a svoje srdcia uzatvorili pred láskou. Keď sa však jedného dňa neplánovane stretnú, preskočí medzi nimi nečakaná iskra, ktorej sa ani jeden z nich nebráni. Nad ich vzťahom sa ale od začiatku vznáša tieň závisti a intríg. Ivan sa navyše v práci stretáva s klientom, ktorý k nemu nie je úprimný a dlho ukrýva svoju pravú tvár. Ivanovi blízki čoskoro čelia smrteľnému nebezpečenstvu a sám sa ocitá v pasci, z ktorej niet úniku. Klienta, žiaľ, nezväzujú žiadne pravidlá. Dokázal by sa uchýliť aj k vražde?

Mohlo by sa vám páčiť