Triaška

Allie Reynolds
Ikar • 2021

Milla dostane pozvánku na stretávku do lyžiarskeho strediska v Alpách, kde prežívala vrchol športovej kariéry. Domnieva sa, že za nápadom stojí Curtis, pre ktorého má slabosť, a tak vycestuje. Ocitne ...stuje. Ocitne sa odrezaná od sveta v opustenom hosteli na vrchole ľadovca so štyrmi priateľmi. Nevideli sa desať rokov, odkedy za nevysvetliteľných okolností zmizla jedna z nich - Saskia. Krátko po príjazde partia zistí, že sa s nimi niekto kruto zahráva. Lanovka nefunguje, nemôžu nájsť mobilné telefóny a v spoločenskej miestnosti na nich čakajú pokyny k divnej hre, ktorá im má pripomenúť nezvestnú Saskiu. Všetkých pochytí strach a ťažko povedať, čo ich desí viac, či nevysvetliteľné záhady, alebo nemožnosť uniknúť z hôr pre snehovú búrku. Jedno je isté, nikomu nemožno veriť. Niekto ich sem zámerne vylákal. Niekto, kto chce zistiť pravdu o Saskii a nezastaví sa spred ničím. Martinus.sk · Čítanie z knihy TRIAŠKA (Allie Reynoldsová)
Viac

  • Počet strán: strán
  • ISBN13:9788055178349
  • Originálny názov: Shiver

  „Niekto si myslí, že ju zabil jeden z nás. Možno si tým nie je istý, inak by to nahlásili polícii, ale má podozrenie, tak nás sem vylákal, aby odhalil vraha…“   Predstavte si, že uviaznete vysoko v horách, v lyžiarskom stredisku.... The post Mrazivý triler Triaška od Allie Reynolds rozohráva desivú hru, ktorá môže mať krvavý koniec appeared first on Prečítané.sk.

Milla dostane pozvánku na stretávku do lyžiarskeho strediska v Alpách, kde prežívala vrchol športovej kariéry. Domnieva sa, že za nápadom stojí Curtis, pre ktorého má slabosť, a tak vycestuje. Ocitne sa odrezaná od sveta v opustenom hosteli na vrchole ľadovca so štyrmi priateľmi. Nevideli sa desať rokov, odkedy za nevysvetliteľných okolností zmizla jedna z nich - Saskia. Krátko po príjazde partia zistí, že sa s nimi niekto kruto zahráva. Lanovka nefunguje, nemôžu nájsť mobilné telefóny a v spoločenskej miestnosti na nich čakajú pokyny k divnej hre, ktorá im má pripomenúť nezvestnú Saskiu. Všetkých pochytí strach a ťažko povedať, čo ich desí viac, či nevysvetliteľné záhady, alebo nemožnosť uniknúť z hôr pre snehovú búrku. Jedno je isté, nikomu nemožno veriť. Niekto ich sem zámerne vylákal. Niekto, kto chce zistiť pravdu o Saskii a nezastaví sa spred ničím. Martinus.sk · Čítanie z knihy TRIAŠKA (Allie Reynoldsová)

Mohlo by sa vám páčiť