Odpadkový fantóm

Branislav Jobus
Slovart • 2021

V Zbernom dvore Branislava Jobusa splnil Odpadkový fantóm svoju úlohu, vytriedil na dvore, čo sa dalo a skončil na skládke odpadu. Malej Etelke však tak veľmi chýbal, že presvedčila svoju mamu a vybra...amu a vybrali sa ho na skládku hľadať. A tam sa začína nová kniha Odpadkový fantóm. Fantóma na skládke nájdu, treba mu síce vymeniť hlavu, ale to Etelka hravo vyrieši. Spolu s pracovníkmi skládky a zvieracími obyvateľmi zažijú množstvo dobrodružstiev, niekedy aj poriadne nebezpečných. A my sa popritom dozvieme, čo všetko sa na takej skládke deje a čo môžeme spraviť pre to, aby namiesto parkov a ihrísk nevznikali nové skládky. Vypočujte si zvukovú ukážku:
Viac

  • Počet strán: 112 strán
  • ISBN13:9788055651590

Branislav Jobus je už medzi detskými čitateľmi známy. Knihy o Muflónovi Anciášovi som kupovala pre svoje krstniatka. Veľmi sa im páčili.Continue Reading

V Zbernom dvore Branislava Jobusa splnil Odpadkový fantóm svoju úlohu, vytriedil na dvore, čo sa dalo a skončil na skládke odpadu. Malej Etelke však tak veľmi chýbal, že presvedčila svoju mamu a vybrali sa ho na skládku hľadať. A tam sa začína nová kniha Odpadkový fantóm. Fantóma na skládke nájdu, treba mu síce vymeniť hlavu, ale to Etelka hravo vyrieši. Spolu s pracovníkmi skládky a zvieracími obyvateľmi zažijú množstvo dobrodružstiev, niekedy aj poriadne nebezpečných. A my sa popritom dozvieme, čo všetko sa na takej skládke deje a čo môžeme spraviť pre to, aby namiesto parkov a ihrísk nevznikali nové skládky. Vypočujte si zvukovú ukážku:

Mohlo by sa vám páčiť