Neviditeľná invázia

Priscilla Shirer Gina Detwiler
Kumran • 2019

V druhom diele trilógie s názvom Neviditeľná invázia čelia kráľovskí bojovníci novým výzvam nielen na zemi, ale aj v neviditeľnej ríši Ahoratos. Nepriateľ zúri a používa proti nim taktiku a zbrane, s ...nim taktiku a zbrane, s akými sa doteraz nestretli, vrátane ohnivých oletronov. Deti sa musia obrátiť o pomoc k Ruwachovi a Zdroju, pretože bez ich výzbroje v boji proti smrtiacej hrozbe neuspejú.
Viac

Príbeh Neviditeľná invázia je napínavým pokračovaním prvého dielu Kráľovskí bojovníci. Naší mladí kráľovskí bojovníci sa majú ešte čomu učiť a tak sú v druhom diele podrobení bojom, o akých sa im ani nesnívalo. Autorky Priscilla Shirerová a Gina Detwilerová poodhalia vašim deťom krásnou fantastickou formou, aké boje ich v živote čakajú. „Nikto neodpovedal. Nemohli. Umlčala […] Príspevok[...]

V druhom diele trilógie s názvom Neviditeľná invázia čelia kráľovskí bojovníci novým výzvam nielen na zemi, ale aj v neviditeľnej ríši Ahoratos. Nepriateľ zúri a používa proti nim taktiku a zbrane, s akými sa doteraz nestretli, vrátane ohnivých oletronov. Deti sa musia obrátiť o pomoc k Ruwachovi a Zdroju, pretože bez ich výzbroje v boji proti smrtiacej hrozbe neuspejú.

Mohlo by sa vám páčiť