Hľadanie domova

Kristi Ann Hunter
i527.net • 2021

Jessamine Beaucheneová strávila väčšinu svojho života schovávaním sa a neustálym sťahovaním z miesta na miesto. Chcela sa tak vyhnúť minulosti, ktorú za sebou zanechala. Keď však zistí, že existuje ná...�, že existuje nádej, že rodina, ktorú už dlho pokladala za mŕtvu, ešte žije, ale hrozí jej nebezpečenstvo, pochopí, že svoje tajomstvá nebude môcť ukrývať pred svetlom sveta naveky. Derek Thornbury miluje veci minulé a práve preto sa stal odborníkom na históriu a artefakty. Uvedomuje si, že Jess ho nikdy nemala príliš v láske, no keď ho požiada o pomoc s rozlúštením starého denníka svojich predkov, neodolá a rozhodne sa jej pomôcť odhaliť toto tajomstvo. Počas pátrania po ukrytom artefakte, ktorý musí Jess s Derekom nájsť skôr než nepriatelia jej rodiny, sa mnoho dozvedia jeden o druhom a zároveň sa veľa naučia aj o živote. Môže ich cesta k náprave minulosti napokon doviesť k ich spoločnej budúcnosti?
Viac

Séria historických romancí Sídlo Haven Manor vstupuje do finále. Čo začalo ako snaha ochrániť neželané deti od nástrah krutého sveta a pokračovalo hľadaním spôsobov, ako sa vyrovnať s chybami minulosti, končí dramatickejším vystúpením z komfortnej zóny. Všetky tri diely majú spoločného menovateľa, a to túžbu po akceptácii, láske a odpustení. A hoci ide o idealizovanú skutočnosť, Kristi Ann[...]

Jessamine Beaucheneová strávila väčšinu svojho života schovávaním sa a neustálym sťahovaním z miesta na miesto. Chcela sa tak vyhnúť minulosti, ktorú za sebou zanechala. Keď však zistí, že existuje nádej, že rodina, ktorú už dlho pokladala za mŕtvu, ešte žije, ale hrozí jej nebezpečenstvo, pochopí, že svoje tajomstvá nebude môcť ukrývať pred svetlom sveta naveky. Derek Thornbury miluje veci minulé a práve preto sa stal odborníkom na históriu a artefakty. Uvedomuje si, že Jess ho nikdy nemala príliš v láske, no keď ho požiada o pomoc s rozlúštením starého denníka svojich predkov, neodolá a rozhodne sa jej pomôcť odhaliť toto tajomstvo. Počas pátrania po ukrytom artefakte, ktorý musí Jess s Derekom nájsť skôr než nepriatelia jej rodiny, sa mnoho dozvedia jeden o druhom a zároveň sa veľa naučia aj o živote. Môže ich cesta k náprave minulosti napokon doviesť k ich spoločnej budúcnosti?

Mohlo by sa vám páčiť