Toto leto hovorím ÁNO!

Lindsey Roth Culli
CooBoo • 2020

Toto leto povie áno nielen príležitostiam, ale aj chybám. Toto leto ju už navždy zmení.Rachel sa vždy sústredila iba na školu a dobré známky. Nič iné ju nezaujímalo. Zanedbávala pritom to, čo si má tí... to, čo si má tínedžerka na strednej užiť najviac – prvé lásky, párty a výlety s kamošmi. Tesne po maturite si Rachel uvedomí, že pred odchodom na výšku má jediné leto, aby to napravila. Musí ho využiť naplno. Vďaka starej motivačnej knihe sa začne sama seba pýtať, aké by bolo hovoriť na všetko ÁNO! A presne to aj vyskúša. Toto leto povie ÁNO nielen príležitostiam, ale aj chybám, starým priateľstvám a dovtedy nepoznanému svetu randenia, bezstarostnosti a nových obzorov. To všetko ju už navždy zmení.
Viac

  • Počet strán: strán
  • ISBN13:9788056617540
  • Originálny názov: Say Yes Summer

Autor: Lindsey Roth Culli Originálny názov: Say Yes Summer Počet strán: 248 Rok vydania: 2020 Vydavateľstvo: CooBoo Rachel sa vždy sústredila iba na školu a dobré známky. Nič iné ju nezaujímalo. Zanedbávala pritom to, čo si má tínedžerka na strednej užiť najviac – prvé lásky, párty a výlety s kamošmi. Tesne po maturite si Rachel uvedomí, že pred odchodom na výšku má jediné leto, aby[...]

Toto leto povie áno nielen príležitostiam, ale aj chybám. Toto leto ju už navždy zmení.Rachel sa vždy sústredila iba na školu a dobré známky. Nič iné ju nezaujímalo. Zanedbávala pritom to, čo si má tínedžerka na strednej užiť najviac – prvé lásky, párty a výlety s kamošmi. Tesne po maturite si Rachel uvedomí, že pred odchodom na výšku má jediné leto, aby to napravila. Musí ho využiť naplno. Vďaka starej motivačnej knihe sa začne sama seba pýtať, aké by bolo hovoriť na všetko ÁNO! A presne to aj vyskúša. Toto leto povie ÁNO nielen príležitostiam, ale aj chybám, starým priateľstvám a dovtedy nepoznanému svetu randenia, bezstarostnosti a nových obzorov. To všetko ju už navždy zmení.

Mohlo by sa vám páčiť