Desper

Peter Debnár

Pokojný, no osamelý život Tomáša Horca, už kapitána na dôchodku, naruší stretnutie so ženou z mladosti. Po štyridsiatich rokoch sa dozvedá, že má nemanželské dieťa. Matka ho však dala na adopciu, a ta...la na adopciu, a tak je jeho identita neznáma. Keď sa ho bývalý policajt pokúša vyhľadať, zisťuje, že jeho syn je už dvadsaťtri rokov nezvestný. Horec sa púšťa do pátrania na vlastnú päsť. Z nejasných a zamotaných udalostí postupne skladá čriepky jeho minulosti a nachádza odpovede. No zatiaľ čo on pátra po zmiznutom synovi, novinárka Klára Suchá zas po informáciách o drevenom kríži so záhadným znakom, ktorý objavila pri rieke. Nezávisle od seba sa dostávajú k rovnakej stope – tetovaniu s motívom DESPER. Práve to spája jeho syna s členmi istej rockovej kapely. A niektorí z nich celý ten čas žijú s desivým tajomstvom, o ktorom sa nemal nikdy nikto dozvedieť… Čo sa v skutočnosti stalo v osudný deň pred dvadsiatimi tromi rokmi?
Viac

  • Počet strán: strán
  • ISBN13:9788099949035

VYDAVATEĽSTVO: inspira publishing ROK VYDANIA: 2020 ŽÁNER: Detektívka POČET STRÁN: 300 VÄZBA: brožovaná   „Prešla len zo tridsať metrov, a zazrela to, čo videla už aj predtým. Smrť nečíhala len pri ceste. Kúsok od rieky bol v zemi zasadený jednoduchý... The post RECENZIA: Peter Debnár – Desper appeared first on Prečítané.sk.

Pokojný, no osamelý život Tomáša Horca, už kapitána na dôchodku, naruší stretnutie so ženou z mladosti. Po štyridsiatich rokoch sa dozvedá, že má nemanželské dieťa. Matka ho však dala na adopciu, a tak je jeho identita neznáma. Keď sa ho bývalý policajt pokúša vyhľadať, zisťuje, že jeho syn je už dvadsaťtri rokov nezvestný. Horec sa púšťa do pátrania na vlastnú päsť. Z nejasných a zamotaných udalostí postupne skladá čriepky jeho minulosti a nachádza odpovede. No zatiaľ čo on pátra po zmiznutom synovi, novinárka Klára Suchá zas po informáciách o drevenom kríži so záhadným znakom, ktorý objavila pri rieke. Nezávisle od seba sa dostávajú k rovnakej stope – tetovaniu s motívom DESPER. Práve to spája jeho syna s členmi istej rockovej kapely. A niektorí z nich celý ten čas žijú s desivým tajomstvom, o ktorom sa nemal nikdy nikto dozvedieť… Čo sa v skutočnosti stalo v osudný deň pred dvadsiatimi tromi rokmi?

Mohlo by sa vám páčiť