Dobré znamenia

Neil Gaiman Terry Pratchett
Slovart • 2020

Spoločný román dvoch majstrov literárnej fantastiky Koniec sveta sa nezadržateľne blíži. Zhromažďujú sa armády dobra a zla, z hlbín sa dvíha Atlantída, z neba padajú žaby, naplno horia vášne. Zdá s...oria vášne. Zdá sa, že všetko ide presne podľa Božieho plánu. Démon Crowley a anjel Azirafal už dlho žijú na zemi medzi smrteľníkmi a celkom si tu zvykli. Ak si chcú zachovať svoj pohodlný životný štýl, neostáva im nič iné, len odvrátiť hroziaci armagedon. Najprv však budú musieť nájsť nezvestného Antikrista. Román Dobré zamenia prvý raz vyšiel v roku 1990 a v roku 2019 sa dočkal filmového spracovania v podobe rovnomenného seriálu. Komu sa kniha môže páčiť: Čitateľom, ktorí vedia, že keď sa stretnú dvaja majstri fantastiky, môže z toho vzísť iba skvelá kniha.
Viac

Žáner: fantasyVydavateľstvo: Slovart Počet strán: 400 Väzba: pevná s prebalom Originálny názov: Good Omens: The Nice and Accurate Prophecies of Agnes Nutter, Witch Anotácia: Koniec sveta sa nezadržateľne blíži. Zhromažďujú sa armády dobra a zla, z hlbín sa dvíha Atlantída, z neba padajú žaby, naplno horia vášne. Zdá sa, že všetko ide presne podľa Božieho plánu. Démon Crowley a anjel[...]

Spoločný román dvoch majstrov literárnej fantastiky Koniec sveta sa nezadržateľne blíži. Zhromažďujú sa armády dobra a zla, z hlbín sa dvíha Atlantída, z neba padajú žaby, naplno horia vášne. Zdá sa, že všetko ide presne podľa Božieho plánu. Démon Crowley a anjel Azirafal už dlho žijú na zemi medzi smrteľníkmi a celkom si tu zvykli. Ak si chcú zachovať svoj pohodlný životný štýl, neostáva im nič iné, len odvrátiť hroziaci armagedon. Najprv však budú musieť nájsť nezvestného Antikrista. Román Dobré zamenia prvý raz vyšiel v roku 1990 a v roku 2019 sa dočkal filmového spracovania v podobe rovnomenného seriálu. Komu sa kniha môže páčiť: Čitateľom, ktorí vedia, že keď sa stretnú dvaja majstri fantastiky, môže z toho vzísť iba skvelá kniha.

Mohlo by sa vám páčiť