Na dvore z hviezd a mrazu

Sarah J. Maas
Slovart • 2019

Novela k jednej z najúspešnejších fantasy ság Na dvore z tŕňov a ruží!Feyre, Rhys a ich priatelia sú zaneprázdnení odstraňovaním škôd, ktoré počas pohnutých časov vojny utrpel Nočný dvor a taktiež zna...ný dvor a taktiež značne zmenený zvyšok sveta. Ale Zimný slnovrat je konečne tu a s ním aj zaslúžený oddych. No ani slávnostná atmosféra nedokáže celkom zahnať temné tiene minulosti a Feyre zisťuje, že tí, na ktorých jej najviac záleží, sú poznačení hlbšie, než si pôvodne myslela - a že rany, čo utŕžili, môžu mať nedozerný vplyv na budúcnosť celého dvora. Povinné čítanie pre všetkých fanúšikov bestsellerovej trilógie o ďalších osudoch hrdinov, ktorých si zamilovali čitatelia po celom svete. Komu sa kniha môže páčiť: Všetkým fanúšikom trilógie Na dvore z tŕňov a ruží. A tiež tým, ktorí milujú napätie a boj o záchranu sveta.
Viac

Názov: Na dvore z hviezd a mrazu Originálny názov: A Court of The Frost and StarlightAutorka: Sarah J. MaasSéria: Na dvore z tŕňov a ružíPoradie v sérii: doplnková novelaPočet strán: 224Rok vydania: 2019 Sarah J. Maas patrí medzi svetoznáme autorky young adult a fantasy, ktorú nepochybne netreba veľmi predstavovať. Na svojom konte má sériu Trón … Pokračovať v čítaní "Na dvore z tŕňov a ruží[...]

Sarah J. Maas patrí medzi svetoznáme autorky young adult a fantasy, ktorú nepochybne netreba veľmi predstavovať. Na svojom konte The post Na dvore z tŕňov a ruží : Na dvore z hviezd a mrazu – Sarah J. Maas appeared first on Fantasy knihy.

Válečné vřavy utichly, ale Feyre, Rhys a jejich nejbližší přátelé mají stále plné ruce práce s přestavbou zničeného Nočního dvora. Blíží se však zimní slunovrat, období oslav a zaslouženého odpočinku. Opatrná radost a uvolněnost se plíživě šíří ulicemi a dostává se i do domu Feyre a Rhyse. Zářivým světlům slavností navzdory se však objevují stíny a strašáky, které mohou zasloužený klid[...]

Novela k jednej z najúspešnejších fantasy ság Na dvore z tŕňov a ruží!Feyre, Rhys a ich priatelia sú zaneprázdnení odstraňovaním škôd, ktoré počas pohnutých časov vojny utrpel Nočný dvor a taktiež značne zmenený zvyšok sveta. Ale Zimný slnovrat je konečne tu a s ním aj zaslúžený oddych. No ani slávnostná atmosféra nedokáže celkom zahnať temné tiene minulosti a Feyre zisťuje, že tí, na ktorých jej najviac záleží, sú poznačení hlbšie, než si pôvodne myslela - a že rany, čo utŕžili, môžu mať nedozerný vplyv na budúcnosť celého dvora. Povinné čítanie pre všetkých fanúšikov bestsellerovej trilógie o ďalších osudoch hrdinov, ktorých si zamilovali čitatelia po celom svete. Komu sa kniha môže páčiť: Všetkým fanúšikom trilógie Na dvore z tŕňov a ruží. A tiež tým, ktorí milujú napätie a boj o záchranu sveta.

Mohlo by sa vám páčiť