Zakázaná príťažlivosť

Kristína Ježovičová
Lindeni • 2019

Obľúbená autorka ženských románov je späť v najlepšej forme!Jana úspešne odpromovala a druhého septembra nastupuje do svojho prvého zamestnania ako pani učiteľka. Ešte predtým ju však kamošky zavolajú...k kamošky zavolajú na disku, poriadne si pred začiatkom školského roka vyraziť z kopýtka. A tam jej zamotá hlavu chutný Johny. Chalanisko, s ktorým by už dávno bola v posteli, keby... keby sa proti nej všetci bohovia nevzbúrili a nepotrebovali niečo súrne vyriešiť. A keď začne školský rok, ďakuje bohom, že v tej posteli neskončili, lebo Johny drie lavice v maturitnom ročníku. Jana by mu rada dala zbohom, ale keď ho stretáva každý deň na školských chodbách... na tých niekoľko vášnivých bozkov a horúcich dotykov sa nedá len tak zabudnúť. A Johny jej to svojím správaním vôbec neuľahčuje. Dokáže mu odolať a ustrážiť si aspoň prvý rok povesť prísnej pani učiteľky?
Viac

  • Počet strán: strán
  • ISBN13:9788056612736

VYDAVATEĽSTVO: Lindeni (Albatros Media) ROK VYDANIA: 2019 ŽÁNER: Román POČET STRÁN: 240 VÄZBA: brožovaná   “Nešťastní sa radi reťazia navzájom.” (str. 158)   O knihe: Jana úspešne ukončila vysokú školu a od septembra má prvýkrát nastúpiť do školy na post... The post RECENZIA: Kristína Ježovičová – Zakázaná príťažlivosť appeared first on Prečítané.sk.

Obľúbená autorka ženských románov je späť v najlepšej forme!Jana úspešne odpromovala a druhého septembra nastupuje do svojho prvého zamestnania ako pani učiteľka. Ešte predtým ju však kamošky zavolajú na disku, poriadne si pred začiatkom školského roka vyraziť z kopýtka. A tam jej zamotá hlavu chutný Johny. Chalanisko, s ktorým by už dávno bola v posteli, keby... keby sa proti nej všetci bohovia nevzbúrili a nepotrebovali niečo súrne vyriešiť. A keď začne školský rok, ďakuje bohom, že v tej posteli neskončili, lebo Johny drie lavice v maturitnom ročníku. Jana by mu rada dala zbohom, ale keď ho stretáva každý deň na školských chodbách... na tých niekoľko vášnivých bozkov a horúcich dotykov sa nedá len tak zabudnúť. A Johny jej to svojím správaním vôbec neuľahčuje. Dokáže mu odolať a ustrážiť si aspoň prvý rok povesť prísnej pani učiteľky?

Mohlo by sa vám páčiť