Rýchlosť svetla hviezd

Colin Stuart
Albatros • 2019

Vizuálne poznávanie fyzikálnych javov vo vesmíre i na zemiVesmír je neskutočne fascinujúci. A my až dnes naplno rozumieme niektorým z najväčších vedeckých objavov. Aké sú príčiny explodujúcich hviezd?...lodujúcich hviezd? Odkiaľ sa zjavujú neviditeľné lúče? Na svete i vo vesmíre sú ešte tisícky nerozlúštených javov. Vstúpte na stránkach tejto knihy do fenomenálneho sveta, objavujte rýchlosť svetla a spoznávajte divy vesmíru.
Viac

Toto bude asi znieť trošku pateticky, ale naozaj nepreháňam: táto kniha má všetko – nádherné ilustrácie, fantastický dizajn, fascinujúce informácie so skutočnou informačnou hodnotou. Populárno-náučné knižky pre deti, ktoré spĺňajú všetky tieto atribúty, sú stále skôr výnimkou. Rýchlosť svetla hviezd úprimne odporúčam do každej domácej knižnice. The post RÝCHLOSŤ SVETLA HVIEZD. Vizuálne[...]

Vizuálne poznávanie fyzikálnych javov vo vesmíre i na zemiVesmír je neskutočne fascinujúci. A my až dnes naplno rozumieme niektorým z najväčších vedeckých objavov. Aké sú príčiny explodujúcich hviezd? Odkiaľ sa zjavujú neviditeľné lúče? Na svete i vo vesmíre sú ešte tisícky nerozlúštených javov. Vstúpte na stránkach tejto knihy do fenomenálneho sveta, objavujte rýchlosť svetla a spoznávajte divy vesmíru.

Mohlo by sa vám páčiť