Otáznik je polovica srdca

Sofia Lundberg
Ikar • 2019

Elin Boalsová pracuje v New Yorku ako úspešná fotografka a s manželom Samom vychováva sedemnásťročnú dcéru Alice. Navonok jej nič nechýba, no len ona vie, ako ťažko sa jej po práci prekračuje prah dom...kračuje prah domova. Jedného dňa dostane list od Fredrika, priateľa z detstva. Počas dospievania na švédskom ostrove Gotland, v chudobe a bez otca, bol jej záchranným kolesom. Rané obdobie života je škvrnou na Elininej minulosti a mlčí o ňom aj pred najbližšími. S Fredrikovým listom sa však so spomienkami vynorí aj pocit hanby za skutok, ktorý kedysi spáchala. Osudný čin ju vtedy prinútil utiecť a pretrhnúť všetky väzby. Elin už viac nemôže zatvárať oči pred realitou, inak hrozí, že nadobro stratí rodinu aj samu seba.
Viac

Aj cesta späť môže byť krokom vpred Snažila sa zabudnúť. Snažila sa uniknúť a zabudnúť na život, ktorý žila predtým.... The post Sofia Lundbergová – Otáznik je polovica srdca appeared first on MojeKnihy.

Aj cesta späť môže byť krokom vpred Snažila sa zabudnúť. Snažila sa uniknúť a zabudnúť na život, ktorý žila predtým.... The post Sofia Lundbergová – Otáznik je polovica srdca appeared first on MojeKnihy.

Sú knihy, ktoré sú propagované vo veľkom štýle a sú aj knihy, ktoré si málokto všimne. Otáznik je polovica srdca od Sofie Lundbergovej by som zaradila do tej menej propagovanej kategórie. Som preto rada, že vám ju môžem predstaviť. Elin je úspešná fotografka, ktorá žije v New Yorku. Žije so svojím manželom Samom. Ich dcéra Alice sa … Čítať ďalej Otáznik je polovica srdca (Sofia Lundbergová)

Tajomstvá sú neodmysliteľnou súčasťou nášho života. Chránime nimi svojich blízkych, rodinu či priateľov, no niekedy aj samého seba. Ľahko sa ale môže stať, že sa do tajomstiev zamotáte. Až do takej miery, že vlastne neviete, ktoré z nich sú skutočné. A ktoré z nich vás môžu zničiť. Elin Boalsová pracuje ako úspešná fotografka a s manželom Samom vychováva sedemnásťročnú dcéru Alice.[...]

Elin Boalsová pracuje v New Yorku ako úspešná fotografka a s manželom Samom vychováva sedemnásťročnú dcéru Alice. Navonok jej nič nechýba, no len ona vie, ako ťažko sa jej po práci prekračuje prah domova. Jedného dňa dostane list od Fredrika, priateľa z detstva. Počas dospievania na švédskom ostrove Gotland, v chudobe a bez otca, bol jej záchranným kolesom. Rané obdobie života je škvrnou na Elininej minulosti a mlčí o ňom aj pred najbližšími. S Fredrikovým listom sa však so spomienkami vynorí aj pocit hanby za skutok, ktorý kedysi spáchala. Osudný čin ju vtedy prinútil utiecť a pretrhnúť všetky väzby. Elin už viac nemôže zatvárať oči pred realitou, inak hrozí, že nadobro stratí rodinu aj samu seba.

Mohlo by sa vám páčiť