Venile

Valentína Sedileková
Artis Omnis • 2017

Bezstarostný život stredoškoláčky Kathrin sa otočí naruby vo chvíli, keď sa po škole roznesie škandál, v ktorom hrá hlavnú rolu. Tlak zvláda len vďaka dobrým priateľom, no jej hnev vyvrcholí... premen...yvrcholí... premenou na zviera. Kathrin si myslí, že sa zbláznila. Naplánuje pomstu ako poslednú možnosť očistiť svoje meno. No ani len netuší, že sa medzitým spustili prvé kamienky lavíny, ktorá ju prostredníctvom odvážneho chlapca zavedie na Venile, očarujúcu planétu oddelenú Prechodom. Zistí, prečo žije u nevlastných rodičov, čo znamenajú jej nezvyčajné schopnosti a prečo je tá, na ktorej pleciach leží osud celého sveta. Napriek okolnostiam, ktoré ju tlačia po predurčenej ceste Pokrvnej, konečné rozhodnutie, ktoré ovplyvní nielen jej život, musí urobiť ona sama.
Viac

  • Počet strán: strán
  • ISBN13:9788082010049
  • Séria: Pokrvní

Pred nejakým časom ma oslovila autorka sympatického príbehu s názvom Venile, či by som sa bližšie nepozrela na jej knihu. Ako to dopadlo sa dočítate v článku. V dnešnom článku Príspevok Venile, prvý diel série Pokrvní, vás vtiahne do iného sveta zobrazený najskôr Jaji bloguje.

Tak ako predošlý rok, aj súčasťou tohtoročného vyhlasovania Martinus Ceny Fantázie bol krst debutového románu v kruhoch slovenskej fantastiky. Zatiaľ…

The post Recenzia: Valentína Sedileková – Venile appeared first on inferio.sk.

Bezstarostný život stredoškoláčky Kathrin sa otočí naruby vo chvíli, keď sa po škole roznesie škandál, v ktorom hrá hlavnú rolu. Tlak zvláda len vďaka dobrým priateľom, no jej hnev vyvrcholí... premenou na zviera. Kathrin si myslí, že sa zbláznila. Naplánuje pomstu ako poslednú možnosť očistiť svoje meno. No ani len netuší, že sa medzitým spustili prvé kamienky lavíny, ktorá ju prostredníctvom odvážneho chlapca zavedie na Venile, očarujúcu planétu oddelenú Prechodom. Zistí, prečo žije u nevlastných rodičov, čo znamenajú jej nezvyčajné schopnosti a prečo je tá, na ktorej pleciach leží osud celého sveta. Napriek okolnostiam, ktoré ju tlačia po predurčenej ceste Pokrvnej, konečné rozhodnutie, ktoré ovplyvní nielen jej život, musí urobiť ona sama.

Mohlo by sa vám páčiť