Povedz, že ma miluješ

Jenny Han
CooBoo SK • 2018

Titul je dostupný aj v kolekcii za skvelú cenu!Leto sa práve skončilo a Belly už netrpezlivo očakáva ďalšie. A potom ďalšie… a… Vlastne nežije pre nič iné ako letné prázdniny. Domček na pláži, slnko, ...�ek na pláži, slnko, more, zábava, najlepšia priateľka Sussanah a dvaja bratia – Jeremiah a Conrad. No v jedno leto, keď sa zo škaredého káčatka stáva nádherná labuť, sa všetko akosi začne meniť. Dvaja oslniví chalani, prvý bozk, prvá láska… Leto sa nezmenilo, zmenila sa ona. Musí si vybrať. Jeremiah alebo Conrad?Prežite letnú lásku so skvelou sériou od Jenny Hanovej, autorky bestselleru Všetkým chalanom, ktorých som milovala.
Viac

Povedz, že ma miluješ – Jenny Hanová, CooBoo 2018 Leto ponúka milióny možností, všetko, čo sa môže stať. A Bella tomu [...] The post Povedz, že ma miluješ – Jenny Hanová appeared first on .

Autor: Jenny HanováOriginálny názov: The Summer I turned PrettyRok vydania:2018, COOBOOJazyk: SlovenskýPočet strán: 240Prečítané: 9/2018Úryvok z knihyNajprv ma objal Conrad, no držal si ma od tela, dbal na to, aby som sa nedostala priveľmi blízko. Nedávno sa dal ostrihať a pokožku na šiji mal ružovú. Cítila som z neho vôňu oceánu. Voňal ako Conrad. „So škulkami si sa mi páčila viac,“[...]

Ahojte! Vydavateľstvo AlbatrosMedia sa rozhodlo, že koniec leta nám osladí touto parádnou romantickou knihou (v našom prípade) na posledné letné dni. Kniha je od veľmi slávnej autorky Jenny Han a kniha má názov Povedz, že ma miluješ. Takže sa pohodlne usaďte a čítajte... Pôvodná anotácia: Leto sa práve skončilo a Belly už netrpezlivo očakáva ďalšie. A potom ďalšie… a… Vlastne nežije pre[...]

Titul je dostupný aj v kolekcii za skvelú cenu!Leto sa práve skončilo a Belly už netrpezlivo očakáva ďalšie. A potom ďalšie… a… Vlastne nežije pre nič iné ako letné prázdniny. Domček na pláži, slnko, more, zábava, najlepšia priateľka Sussanah a dvaja bratia – Jeremiah a Conrad. No v jedno leto, keď sa zo škaredého káčatka stáva nádherná labuť, sa všetko akosi začne meniť. Dvaja oslniví chalani, prvý bozk, prvá láska… Leto sa nezmenilo, zmenila sa ona. Musí si vybrať. Jeremiah alebo Conrad?Prežite letnú lásku so skvelou sériou od Jenny Hanovej, autorky bestselleru Všetkým chalanom, ktorých som milovala.

Mohlo by sa vám páčiť