V klietke

Ellison Cooper
Ikar • 2019

Neurologička FBI Sayer Altairová hľadá zlo v najhlbších kútoch ľudskej mysle. Hoci sa ešte nespamätala zo snúbencovej náhlej smrti, veľmi túži pokračovať vo svojom výskume mozgov sériových vrahov. Was...riových vrahov. Washingtonská polícia však objaví hrôzostrašné miesto vraždy s visiacou klietkou, v ktorej niekto mladé dievča pomaly vyhladoval na smrť. Sayer poveria vedením vyšetrovania. Len čo obeť identifikujú ako dcéru prominentného senátora, Sayer sa nečakane ocitne v žiare reflektorov. Zatiaľ čo verejný tlak na dolapenie páchateľa silnie, Sayer zistí, že uniesli ďalšie dievča, ktoré balansuje na hranici života a smrti. Kým jej kolegovia skúmajú pribúdajúce dôkazy, Sayer sa ponáhľa na pomoc druhej obeti. Lenže odkaz v doručenej obálke neveští nič dobré: Keď mi vezmete jedného z mojich... Čoskoro si uvedomí, že prenasledujú vraha s nebezpečnou posadnutosťou, ktorý je vyšetrovateľom bližšie, než si myslela.
Viac

Psychotriler V klietke je dynamický, vzrušujúci príbeh, ktorý vás určite pripraví o spánok. Mnohé portály a médiá ho zaradili medzi najlepšie trilery roka. „Temný a fascinujúci triler. Niektoré časti pripomínajú Kathy Reichs a Roberta Harrisa,“ vzdala poklonu svetoznáma autorka detektívok Lisa Gardnerová. O knihe Neurologička... The post Psychotriler V klietke: Drsný knižný debut, ktorý vás[...]

Neurologička FBI Sayer Altairová hľadá zlo v najhlbších kútoch ľudskej mysle. Hoci sa ešte nespamätala zo snúbencovej náhlej smrti, veľmi túži pokračovať vo svojom výskume mozgov sériových vrahov. Washingtonská polícia však objaví hrôzostrašné miesto vraždy s visiacou klietkou, v ktorej niekto mladé dievča pomaly vyhladoval na smrť. Sayer poveria vedením vyšetrovania. Len čo obeť identifikujú ako dcéru prominentného senátora, Sayer sa nečakane ocitne v žiare reflektorov. Zatiaľ čo verejný tlak na dolapenie páchateľa silnie, Sayer zistí, že uniesli ďalšie dievča, ktoré balansuje na hranici života a smrti. Kým jej kolegovia skúmajú pribúdajúce dôkazy, Sayer sa ponáhľa na pomoc druhej obeti. Lenže odkaz v doručenej obálke neveští nič dobré: Keď mi vezmete jedného z mojich... Čoskoro si uvedomí, že prenasledujú vraha s nebezpečnou posadnutosťou, ktorý je vyšetrovateľom bližšie, než si myslela.

Mohlo by sa vám páčiť