Tak trochu ženatý

Adriana Macháčová
Ikar • 2019

Osamelá Stela po uväznení otca, strate matky a stroskotanom manželstve nevie, čo so životom. V bare pri poháriku sa zoznamuje so šarmantným Tiborom. Po krátkom čase je Stela pripravená na nový vzťah, ...nový vzťah, pričom netuší, že uviazla v ďalšej pasci. Medzi Tibora a Stelu sa náhle votrie chlad. Stela nechápe, prečo sa jej rúca aj druhé manželstvo, veď Tibora rozmaznáva svojou láskou a pozornosťou. Podozrieva ho z nevery a zdá sa, že oprávnene. Lenže Tibor jedného dňa zmizne a okrem Stely zjavne nikomu nechýba. Vyšetrovanie ukáže, že Tibor s ňou nikdy neplánoval prežiť šťastný život. Prečo sa s ňou teda oženil? Nájde Stela odpovede na otázky, ktoré ju trápia, a bude mať dosť síl, aby zo seba striasla tiene minulosti?
Viac

  • Počet strán: strán
  • ISBN13:9788055168166

Rozvedená Stela sa zoznámi so šarmantným Tiborom. Konečne našla toho pravého? Po čase si myslí, že je pripravená na nový vzťah… no ani len netuší, že uviazla v ďalšej vzťahovej pasci. Presne ako v reálnom živote. Vzťahy sú komplikované, neprehľadné, niekedy vypočítavé... The post Nový román Tak trochu ženatý od Adriany Macháčovej o hľadaní pravej lásky appeared first on Prečítané.sk.

Osamelá Stela po uväznení otca, strate matky a stroskotanom manželstve nevie, čo so životom. V bare pri poháriku sa zoznamuje so šarmantným Tiborom. Po krátkom čase je Stela pripravená na nový vzťah, pričom netuší, že uviazla v ďalšej pasci. Medzi Tibora a Stelu sa náhle votrie chlad. Stela nechápe, prečo sa jej rúca aj druhé manželstvo, veď Tibora rozmaznáva svojou láskou a pozornosťou. Podozrieva ho z nevery a zdá sa, že oprávnene. Lenže Tibor jedného dňa zmizne a okrem Stely zjavne nikomu nechýba. Vyšetrovanie ukáže, že Tibor s ňou nikdy neplánoval prežiť šťastný život. Prečo sa s ňou teda oženil? Nájde Stela odpovede na otázky, ktoré ju trápia, a bude mať dosť síl, aby zo seba striasla tiene minulosti?

Mohlo by sa vám páčiť