Tichá noc

Michael Connelly
Slovart • 2019

Bosch pokračuje vo vyšetrovaní vraždy z roku 2009, keď zahynula dcéra Elizabeth Claytonovej, ktorá mu kedysi zachránila život. Harry ju postupne dostal z najhoršej závislosti, spojil sa s kolegyňou Re...olegyňou Renée Ballardovou z nočnej zmeny a spoločne prezerajú staré výsluchy, aby objasnili smrť dievčaťa. Okrem toho má aj ďalší, nový prípad, ktorý sa týka hispánskej mafie a starej vraždy. Pri vyšetrovaní mu zavraždia svedka a je možné, že gangstri sa zamerajú aj naňho. Navyše si svojskými pracovnými postupmi zavaril aj u kolegov v San Fernande. Situácia kulminuje, keď Boscha unesie mexická mafia. Komu sa kniha môže páčiť: Milovníkom kvalitných krimi príbehov podľa vzoru americkej drsnej školy.
Viac

Streamovacia služba Amazon nedávno pustila do éteru piatu sériu seriálu Bosch, nakrútenú podľa knihy Dve tváre pravdy. V nej sme Boscha stretli na malej policajnej stanici v San Fernande, kde vypomáhal ako policajt na dôchodku (či skôr na čiernej listine). Malá komunita však hneď neznamená aj nižšiu zločinnosť, najmä keď sa nachádza blízko hraníc s Mexikom. Je to priam živná pôda pre[...]

Bosch pokračuje vo vyšetrovaní vraždy z roku 2009, keď zahynula dcéra Elizabeth Claytonovej, ktorá mu kedysi zachránila život. Harry ju postupne dostal z najhoršej závislosti, spojil sa s kolegyňou Renée Ballardovou z nočnej zmeny a spoločne prezerajú staré výsluchy, aby objasnili smrť dievčaťa. Okrem toho má aj ďalší, nový prípad, ktorý sa týka hispánskej mafie a starej vraždy. Pri vyšetrovaní mu zavraždia svedka a je možné, že gangstri sa zamerajú aj naňho. Navyše si svojskými pracovnými postupmi zavaril aj u kolegov v San Fernande. Situácia kulminuje, keď Boscha unesie mexická mafia. Komu sa kniha môže páčiť: Milovníkom kvalitných krimi príbehov podľa vzoru americkej drsnej školy.

Mohlo by sa vám páčiť