Keď si môj otec chcel vziať mamu Anny Lososovej

Christine Nöstlinger
Verbarium • 2015

Jedenásťročný Jakub je otrasený, keď sa dozvie, že jeho otec má priateľku. Tá je dokonca mamou jeho novej spolužiačky Anny, s ktorou si vôbec nerozumie. Spája ich iba nesúhlas s plánovaným sobášom rod...aným sobášom rodičov. Spolu zosnovajú plán ako mu zabrániť. Nádherne ľudský a vtipne vyrozprávaný príbeh o priateľstve z pera oceňovanej autorky. Christine Nöstlinger ako jedna z piatich na svete získala obe najvyššie ocenenia vo svojom žánri - Cenu H. C. Andersena a Pamätnú cenu A. Lindgrenovej.
Viac

  • Počet strán: strán
  • ISBN13:9788089612253

Ak chcete dopriať svojmu dieťaťu kvalitné čítanie, určite si pri výbere knihy pozorne všímajte vydavateľa. Nos na dobrú detskú literatúru má napríklad Vydavateľstvo Verbarium. Knihy pre deti, ktoré vyšli pod ich menom, ma doposiaľ nesklamali, a preto som aj pri kúpe minuloročného vianočného darčeka išla na istotu. Príbeh z pera známej rakúskej autorky Christiny Nöstlinger Keď si môj otec[...]

Jedenásťročný Jakub je otrasený, keď sa dozvie, že jeho otec má priateľku. Tá je dokonca mamou jeho novej spolužiačky Anny, s ktorou si vôbec nerozumie. Spája ich iba nesúhlas s plánovaným sobášom rodičov. Spolu zosnovajú plán ako mu zabrániť. Nádherne ľudský a vtipne vyrozprávaný príbeh o priateľstve z pera oceňovanej autorky. Christine Nöstlinger ako jedna z piatich na svete získala obe najvyššie ocenenia vo svojom žánri - Cenu H. C. Andersena a Pamätnú cenu A. Lindgrenovej.

Mohlo by sa vám páčiť