Svet je moja kancelária

Silvia Puchovská
Motýľ • 2018

Zo života digitálnej nomádkyVeľká publikácia s krásnymi farebnými fotografiami v pevnej väzbe.Nechajte sa inšpirovať a motivovať príbehom mladej Slovenky, ktorá sa rozhodla vzdať všetkých svojich istô...ých svojich istôt, aby sa vybrala svojou cestou a splnila si sen o nezávislom živote a práci na diaľku.Počuli ste už niekedy o digitálnych nomádoch? Ľuďoch, ktorí vďaka tomu, že pracujú online, majú možnosť pracovať z rôznych miest na svete? Silvia Púchovská, najznámejšia slovenská digitálna nomádka, vás zoberie na nekonvenčnú cestu, počas ktorej budovala svoje online podnikanie, zažívala dobrodružný život na rôznych kontinentoch a učila sa surfovať.Vďaka svojmu odhodlaniu, motivácii vidieť svet a láske k slobode sa v tejto knihe s vami podelí o svoj netradičný príbeh, ktorý ju priviedol až k životu na prekrásnom Bali. Vyberte sa do New Yorku, Kodane, precestujte Latinskú Ameriku a objavte čaro ostrova Bali. Ako vraví sama autorka, „digitálne nomádstvo je krásny životný štýl, no nie je pre každého“, a preto vo svojej knihe veľmi úprimne opisuje jeho výhody, ale aj výzvy.Okrem vlastného príbehu vám Silvia hneď v niekoľkých špeciálnych návodoch poradí, ako naštartovať vlastný úspešný digitálno-nomádsky biznis. Začítajte sa do príbehu, ktorý vám zmení pohľad na život.
Viac

  • Počet strán: strán
  • ISBN13:9788081641633

Je ťažké plniť si svoje sny? Podľa mňa nie. Myslím si, že je ťažšie žiť tak, ako sme nikdy nechceli. Silvia Púchovská je toho dôkazom. Treba sa venovať tomu, čo Príspevok Silvia Púchovská si svoj sen splnila. A čo vy? I Jaji bloguje zobrazený najskôr Jaji bloguje.

Zo života digitálnej nomádkyVeľká publikácia s krásnymi farebnými fotografiami v pevnej väzbe.Nechajte sa inšpirovať a motivovať príbehom mladej Slovenky, ktorá sa rozhodla vzdať všetkých svojich istôt, aby sa vybrala svojou cestou a splnila si sen o nezávislom živote a práci na diaľku.Počuli ste už niekedy o digitálnych nomádoch? Ľuďoch, ktorí vďaka tomu, že pracujú online, majú možnosť pracovať z rôznych miest na svete? Silvia Púchovská, najznámejšia slovenská digitálna nomádka, vás zoberie na nekonvenčnú cestu, počas ktorej budovala svoje online podnikanie, zažívala dobrodružný život na rôznych kontinentoch a učila sa surfovať.Vďaka svojmu odhodlaniu, motivácii vidieť svet a láske k slobode sa v tejto knihe s vami podelí o svoj netradičný príbeh, ktorý ju priviedol až k životu na prekrásnom Bali. Vyberte sa do New Yorku, Kodane, precestujte Latinskú Ameriku a objavte čaro ostrova Bali. Ako vraví sama autorka, „digitálne nomádstvo je krásny životný štýl, no nie je pre každého“, a preto vo svojej knihe veľmi úprimne opisuje jeho výhody, ale aj výzvy.Okrem vlastného príbehu vám Silvia hneď v niekoľkých špeciálnych návodoch poradí, ako naštartovať vlastný úspešný digitálno-nomádsky biznis. Začítajte sa do príbehu, ktorý vám zmení pohľad na život.

Mohlo by sa vám páčiť