Mysli ako Leonardo da Vinci

Michael Gelb
Motýľ • 2019

Uznávaný autor Michael J. Gelb vo svojej inšpiratívnej knihe prináša úplne nový spôsob myslenia, vďaka ktorému dokážete naplno využiť svoj potenciál. Ako príklad si zvolil jedného z najväčších géniov ...najväčších géniov všetkých čias – Leonarda da Vinci.Postupne vám vysvetlí, ako kresliť podľa poznámok tohto veľmajstra, učiť sa z jeho vynálezov a umeleckých diel. Gelb uvádza sedem princípov Leonarda da Vinci, ktoré sú stavebným kameňom osobnosti a práce každého génia.Krok za krokom si cez rôzne cvičenia a nevšedné postupy osvojíte zručnosti ako:riešenie problémov,kreatívne myslenie,sebavyjadrenie,užívanie si sveta okolo seba,stanovenie cieľov a získanie životnej rovnováhy,harmonizácia tela a duše.Neuspokojte sa len tak s tým, čo dokážete teraz! Ašpirujte na viac vďaka tejto knihe plnej inšpirácie, vedomostí a krásy.
Viac

Majster Leonardo bude naďalej inšpirovať ľudí po mnoho ďalších storočí. Tak ako je to teraz, 500 rokov od jeho úmrtia. Uznávaný autor Michael J. Gelb vo svojej inšpiratívnej knihe Mysli ako Leonardo da Vinci prináša úplne nový spôsob myslenia, vďaka... The post Mysli ako Leonardo da Vinci: Inšpirujte sa novým spôsobom myslenia a využite naplno svoj potenciál appeared first on Prečítané.sk.

Uznávaný autor Michael J. Gelb vo svojej inšpiratívnej knihe prináša úplne nový spôsob myslenia, vďaka ktorému dokážete naplno využiť svoj potenciál. Ako príklad si zvolil jedného z najväčších géniov všetkých čias – Leonarda da Vinci.Postupne vám vysvetlí, ako kresliť podľa poznámok tohto veľmajstra, učiť sa z jeho vynálezov a umeleckých diel. Gelb uvádza sedem princípov Leonarda da Vinci, ktoré sú stavebným kameňom osobnosti a práce každého génia.Krok za krokom si cez rôzne cvičenia a nevšedné postupy osvojíte zručnosti ako:riešenie problémov,kreatívne myslenie,sebavyjadrenie,užívanie si sveta okolo seba,stanovenie cieľov a získanie životnej rovnováhy,harmonizácia tela a duše.Neuspokojte sa len tak s tým, čo dokážete teraz! Ašpirujte na viac vďaka tejto knihe plnej inšpirácie, vedomostí a krásy.

Mohlo by sa vám páčiť