Na počiatku bol sex

Christopher Ryan Cacilda Jethá
Zelený kocúr • 2014

Jedna z najzásadnejších kníh o sexe už aj v slovenčine! Bestseller denníka The New York Times. Nekonvenčne mysliaci autori Christopher Ryan a Cacilda Jethá v tejto kontroverznej, podnetnej a geniálne... geniálnej knihe demystifikujú takmer všetko, čo „vieme“ o sexe. Prinášajú kombináciu poznatkov z oblasti antropológie, archeológie, primatológie, anatómie a psychosexuality s cieľom dokázať, že monogamia je ľudskej prirodzenosti na míle vzdialená. Odhaľujú praveké korene ľudskej sexuality a veria v optimistickejšiu budúcnosť, ktorá sa bude niesť v znamení našej vrodenej schopnosti ľúbiť, spolupracovať a prejavovať veľkorysosť. Kniha obsahuje odbornú štúdiu antropológa Andreja Mentela.
Viac

  • Počet strán: 444 strán
  • ISBN13:9788089761005

  AUTOR: Christopher Ryan, Cacilda Jethá NÁZOV: Na počiatku bol sex (Sex at Down) VYDAVATEĽSTVO: Zelený kocúr (HarperCollins Publishers) ROK VYDANIA: 2014 (2010) POČET STRÁN: 444 PREKLAD: Róbert Hrebíček Jedna z najzásadnejších kníh o sexe už aj v slovenčine!Bestseller denníka The New York Times. Nekonvenčne mysliaci autori Christopher Ryan a Cacilda Jethá v tejto kontroverznej,[...]

Jedna z najzásadnejších kníh o sexe už aj v slovenčine! Bestseller denníka The New York Times. Nekonvenčne mysliaci autori Christopher Ryan a Cacilda Jethá v tejto kontroverznej, podnetnej a geniálnej knihe demystifikujú takmer všetko, čo „vieme“ o sexe. Prinášajú kombináciu poznatkov z oblasti antropológie, archeológie, primatológie, anatómie a psychosexuality s cieľom dokázať, že monogamia je ľudskej prirodzenosti na míle vzdialená. Odhaľujú praveké korene ľudskej sexuality a veria v optimistickejšiu budúcnosť, ktorá sa bude niesť v znamení našej vrodenej schopnosti ľúbiť, spolupracovať a prejavovať veľkorysosť. Kniha obsahuje odbornú štúdiu antropológa Andreja Mentela.

Mohlo by sa vám páčiť