Rekordy zo sveta zvierat

Michael Fokt
Príroda • 2012

Svet zvierat pripomína obrovskú pretekársku dráhu. Každý sa snaží byť najlepší, najmä preto, aby prežil. Nad schopnosťami niektorých tvorov sa vám bude tajiť dych. Viete, ktorá žaba by dokázala otr...aba by dokázala otráviť dvadsaťtisíc myší? Aké rýchle je v skutočnosti slimačie tempo? Ktorý živočích vybudoval kolóniu väčšiu než Slovensko? To všetko a ešte oveľa viac rekordných výkonov obyvateľov súše, vzduchu i vody na vás čaká v tejto obrazovej encyklopédii plnej prekvapivých zaujímavostí.
Viac

  • Počet strán: 48 strán
  • ISBN13:9788080896362

Detské knihy z vydavateľstva Albatros máme u nás doma veľmi radi. Nedávno nám pribudla kniha Rekordy zo sveta zvierat, ktorú napísal OldřichContinue Reading

Svet zvierat pripomína obrovskú pretekársku dráhu. Každý sa snaží byť najlepší, najmä preto, aby prežil. Nad schopnosťami niektorých tvorov sa vám bude tajiť dych. Viete, ktorá žaba by dokázala otráviť dvadsaťtisíc myší? Aké rýchle je v skutočnosti slimačie tempo? Ktorý živočích vybudoval kolóniu väčšiu než Slovensko? To všetko a ešte oveľa viac rekordných výkonov obyvateľov súše, vzduchu i vody na vás čaká v tejto obrazovej encyklopédii plnej prekvapivých zaujímavostí.

Mohlo by sa vám páčiť