Geraldova hra

Stephen King
Ikar • 2018

V jedno popoludnie odchádzajú manželia Gerald a Jessie Burlingamovci do svojho letného domu pri jazere. Je už po sezóne a v okolí niet ani živej duše. To, čo sa začína ako pokus o spestrenie upadajúce...ie upadajúceho intímneho života manželov v strednom veku v podobe nezvyčajných, ale v podstate nevinných erotických hier, sa však končí traumatizujúcim bojom opustenej ženy o holý život. V Jessie ožívajú najdesivejšie spomienky, najhlbší strach, najtemnejšie nočné mory, ale aj neutíchajúca vôľa prežiť.
Viac

  • Počet strán: strán
  • ISBN13:9788055162461
  • Originálny názov: Gerald's Game

Geraldova hra je prvou knihou, ktorú som čítala od Stephana Kinga. Horory som nikdy nevyhľadávala, pretože nie som fanúšikom krvilačného vraždenia, odtrhnutých končatín a maniakov, ktorí naháňajú nejakých chudákov po lesoch. Nieže by som na to nemala žalúdok, ale násilie bez príčiny, ktoré dej nikam neposúva a jeho jediným cieľom je šokovať, považujem za nudné a otravné. Našťastie, Geraldova[...]

V jedno popoludnie odchádzajú manželia Gerald a Jessie Burlingamovci do svojho letného domu pri jazere. Je už po sezóne a v okolí niet ani živej duše. To, čo sa začína ako pokus o spestrenie upadajúceho intímneho života manželov v strednom veku v podobe nezvyčajných, ale v podstate nevinných erotických hier, sa však končí traumatizujúcim bojom opustenej ženy o holý život. V Jessie ožívajú najdesivejšie spomienky, najhlbší strach, najtemnejšie nočné mory, ale aj neutíchajúca vôľa prežiť.

Mohlo by sa vám páčiť