Simon Lewis

Cassandra Clare Sarah Rees Brennan Maureen Johnson Robin Wasserman
Slovart • 2018

Nová extra kniha k Tieňoloveckej ságe! Simon Lewis bol kedysi obyčajný smrteľník, potom sa z neho stal upír. Teraz sa pripravuje na vstup do najnovšej etapy svojho života – stáva sa z neho Tieňolovec!...o Tieňolovec! Nenechajte si ujsť exkluzívnu zbierku poviedok, ktorá približuje život jednej z najobľúbenejších postáv Tieňoloveckej ságy po konci šesťdielnej série Nástroje smrteľníkov. Koho môže kniha zaujať: Všetkých milovníkov tínedžerskej alebo fantasy literatúry. Ak sa vám páčila séria Divergencia, alebo séria Trón zo skla, zamilujete si aj Tieňoloveckú ságu.
Viac

Autori: Cassandra Clare, Sarah Rees Brennan, Robin Wasserman, Maureen JohnsonŽáner: YA, fantasyVydavateľstvo: Slovart Séria: Nástroje smrteľníkov - špeciálne častiPočet strán: 536 strán Väzba: paperback Anotácia:Simon Lewis po udalostiach v Meste nebeského ohňa prišiel o väčšinu spomienok. Vie, že sa priatelí s Clary, s Jaceom aj to, že totálna bohyňa Isabelle Lightwood bola jeho frajerka -[...]

Cassandru Clare a jej Tieňoloveckú ságu asi väčšine fanúšikov young adult žánru netreba predstavovať. V tejto poviedkovej zbierke dala hlavy (klávesnice?) dohromady s tromi ďalšími autorkami - Sarah Rees Brennan, Maureen Johnson a Robin Wasserman - a spoločne napísali desať poviedok. Tie najprv vychádzali po jednej vo forme e-bookov a napokon vyšli všetky v rámci jednej fyzickej knihy[...]

Milujem Cassandru Clare a tieňolovcov. Prvý krát som čítala jej tvorbu asi pred 6timi rokmi. Odvtedy sú na našom trhu ďalšie série a aj špeciálne časti, ktorým sa poteší nejeden Príspevok Oplatilo sa čakať? Simon Lewis je konečne na pultoch kníhkupectiev zobrazený najskôr Jaji bloguje.

Nová extra kniha k Tieňoloveckej ságe! Simon Lewis bol kedysi obyčajný smrteľník, potom sa z neho stal upír. Teraz sa pripravuje na vstup do najnovšej etapy svojho života – stáva sa z neho Tieňolovec! Nenechajte si ujsť exkluzívnu zbierku poviedok, ktorá približuje život jednej z najobľúbenejších postáv Tieňoloveckej ságy po konci šesťdielnej série Nástroje smrteľníkov. Koho môže kniha zaujať: Všetkých milovníkov tínedžerskej alebo fantasy literatúry. Ak sa vám páčila séria Divergencia, alebo séria Trón zo skla, zamilujete si aj Tieňoloveckú ságu.

Mohlo by sa vám páčiť