Kaviareň slečny Lulu

T.I. Lowe
Kumran • 2023

„Niektoré jazvy sa nikdy nezahoja, aj keď strašne chceme,“ šepla, „lebo sú príliš hlboké.“ Leah Allenová sa na úteku pred drsnou minulosťou ocitá v mestečku Rivertown v Južnej Karolíne, fyzicky aj duš...rolíne, fyzicky aj duševne na dne. Zhodou okolností natrafí na útulnú kaviareň, ktorej majiteľka Lulu jej ponúkne prácu, strechu nad hlavou a šancu začať odznova. Leah rýchlo zapadá do malej komunity a snaží sa z čriepkov svojho zničeného života poskladať niečo nové. Zanedlho spoznáva Crowleyho Masona, ktorého považujú za najžiadanejšieho slobodného mládenca v meste. Ako právnika a Lulinho priateľa ho Leahin nečakaný a záhadný príchod znepokojí. Napriek počiatočnej odmeranosti medzi nimi preskočí iskra, ktorú nemôže ani jeden z nich poprieť. Dokáže sa Leah po tom všetkom, čím si v živote prešla, znovu otvoriť láske, hoci inštinkt jej káže ujsť?
Viac

  • Počet strán: 312 strán
  • ISBN13:9788089993871
  • Originálny názov: Lulu's Cafe

Sumár recenzie
Autor T.I. Lowe priniesla na knižný trh zaujímavý a napínavý román Kaviareň slečny Lulu. Príbeh o Leah Allenovej a jej drsnej minulosti som zhltla v priebehu pár hodín. Román ponúka hlboké myšlienky o ženách, ktoré sú týrané, a zamýšľa nad potrebou pomáhať im. Kaviareň slečny Lulu je útočišťom, kde Leah začína nový život, no démoni minulosti ju stále prenasledujú.

„Niektoré jazvy sa nikdy nezahoja, aj keď strašne chceme,“ šepla, „lebo sú príliš hlboké.“ Leah Allenová sa na úteku pred drsnou minulosťou ocitá v mestečku Rivertown v Južnej Karolíne, fyzicky aj duševne na dne. Zhodou okolností natrafí na útulnú kaviareň, ktorej majiteľka Lulu jej ponúkne prácu, strechu nad hlavou a šancu začať odznova. Leah rýchlo zapadá do malej komunity a snaží sa z čriepkov svojho zničeného života poskladať niečo nové. Zanedlho spoznáva Crowleyho Masona, ktorého považujú za najžiadanejšieho slobodného mládenca v meste. Ako právnika a Lulinho priateľa ho Leahin nečakaný a záhadný príchod znepokojí. Napriek počiatočnej odmeranosti medzi nimi preskočí iskra, ktorú nemôže ani jeden z nich poprieť. Dokáže sa Leah po tom všetkom, čím si v živote prešla, znovu otvoriť láske, hoci inštinkt jej káže ujsť?

Mohlo by sa vám páčiť