Mollina zázračná cesta

Anna Camilla Kupka
Tatran • 2023

Preskúmaj zázračný svet pocitov a objav svoje vnútro. Vydaj sa na cestu k sebe samému! S Molly prežijete na jej magickej ceste do vlastného vnútra neuveriteľne vzrušujúci príbeh. Ukáže vám, ako prekon...vám, ako prekonať neistotu, vnútorný strach a obavy a nájsť pokoj vo svojom rozbúrenom srdci. Mollino rozprávanie prekoná vaše najodvážnejšie predstavy a dá vám odpoveď na najzákladnejšiu otázku: Kto som? Obohatí vás aj o skúsenosť, ako si vážiť vlastné telo, prijať svoje pocity a venovať im pozornosť, pohrať sa s myšlienkami a fantáziou a spoznať skutočnú lásku. To všetko nájdete v tejto útlej knižke určenej deťom od 6 rokov.
Viac

Sumár recenzie
Nemecká autorka Anna Camilla Kupka sa preslávila knihou Lístok na Zem a späť a teraz prináša knihu pre deti Mollina zázračná cesta. Dvanásťročná Molly objavuje magický svet vo svojom vnútri a hľadá odpovede na zvedavé otázky. Jednotlivé miestnosti ju učia o pocitoch a dôležitosti pozornosti k nim.

Preskúmaj zázračný svet pocitov a objav svoje vnútro. Vydaj sa na cestu k sebe samému! S Molly prežijete na jej magickej ceste do vlastného vnútra neuveriteľne vzrušujúci príbeh. Ukáže vám, ako prekonať neistotu, vnútorný strach a obavy a nájsť pokoj vo svojom rozbúrenom srdci. Mollino rozprávanie prekoná vaše najodvážnejšie predstavy a dá vám odpoveď na najzákladnejšiu otázku: Kto som? Obohatí vás aj o skúsenosť, ako si vážiť vlastné telo, prijať svoje pocity a venovať im pozornosť, pohrať sa s myšlienkami a fantáziou a spoznať skutočnú lásku. To všetko nájdete v tejto útlej knižke určenej deťom od 6 rokov.

Mohlo by sa vám páčiť