Balada o láske až za hrob

Stephanie Garber
YOLi • 2023

Po zrade Princa sŕdc sa Evangeline Foxová zaprisahá, že mu už nikdy nebude dôverovať. Verí, že ku vzkrieseniu šance na šťastný koniec, o ktorú ju Jacks obral, jej dopomôžu vlastné kúzelné schopnosti. ...zelné schopnosti. No po tom, ako sa na ňu uvalí kliatba, musí s Princom sŕdc znovu uzavrieť dohodu. Ibaže tentoraz sa pravidlá líšia. Jacks už nie je jediná hrozba, pred ktorou by sa mala mať na pozore. V skutočnosti je možno jediný, komu môže veriť, aj keď v kútiku duše by ním najradšej pohŕdala. Evangelinin život už neničí kúzlo lásky, ale smrtiaca kliatba. A ak ju chcú s Jacksom prelomiť, musia bojovať so starými priateľmi, nájsť si nových spojencov a premôcť kúzla, ktoré sa im zahrávajú s mysľou aj so srdcom. Evangeline tomu svojmu vždy dôverovala, no tentoraz o ňom pochybuje.
Viac

Sumár recenzie
Evangelinina snaha o prekonanie kliatby s Princom sŕd prináša do ich života nové nebezpečenstvá. Jacks sa stáva dôležitým spojencom v boji proti hrozbám, ktoré ohrozujú ich životy. Autorka dokázala pútavým spôsobom posunúť príbeh série a udržať napätie a záujem čitateľov. Balada o láske až za hrob sa ukázala ako skvelé pokračovanie, plné prekvapení a zvratov.

Sumár recenzie
Druhý diel série "Once Upon a Broken Heart" s názvom "The Ballad of Never After" od Stephanie Garber sa od prvej časti nadväzuje prirodzeným spôsobom a autorka vytvára magický a temno-rozprávkový príbeh. Hlavná hrdinka Evangeline sa musí spojiť s Princom sŕdc Jacksom, aby zachránila svojho manžela a súčasne musí prekonať kúzla, ktoré sa hrávajú s jej mysľou a srdcom. Garber má unikátny štýl písania a vytvára krásne kráľovstvá plné nadprirodzena. Táto séria je ideálna pre fanúšikov fantasy a rozprávok.

Po zrade Princa sŕdc sa Evangeline Foxová zaprisahá, že mu už nikdy nebude dôverovať. Verí, že ku vzkrieseniu šance na šťastný koniec, o ktorú ju Jacks obral, jej dopomôžu vlastné kúzelné schopnosti. No po tom, ako sa na ňu uvalí kliatba, musí s Princom sŕdc znovu uzavrieť dohodu. Ibaže tentoraz sa pravidlá líšia. Jacks už nie je jediná hrozba, pred ktorou by sa mala mať na pozore. V skutočnosti je možno jediný, komu môže veriť, aj keď v kútiku duše by ním najradšej pohŕdala. Evangelinin život už neničí kúzlo lásky, ale smrtiaca kliatba. A ak ju chcú s Jacksom prelomiť, musia bojovať so starými priateľmi, nájsť si nových spojencov a premôcť kúzla, ktoré sa im zahrávajú s mysľou aj so srdcom. Evangeline tomu svojmu vždy dôverovala, no tentoraz o ňom pochybuje.

Mohlo by sa vám páčiť