Vianočná vločka

Ivona Ďuričová
Stonožka • 2023

Vianoce sú ten najkrajší a najzázračnejší deň. Myslí si to aj malá Barborka. Na zdobenie stromčeka, slávnostnú večeru a darčeky sa teší celý rok. Ibaže niečo chýba – sneh! Barborka si pod stromčekom n...rka si pod stromčekom našla krásne ružové boby, ale nemôže sa sánkovať. Jej smútok zaženie zázračná vločka. Porozpráva dievčatku, aké bývali Vianoce kedysi. Zistite to spolu s ňou aj vy!
Viac

  • Počet strán: 32 strán
  • ISBN13:9788055189406

Sumár recenzie
Vianočná vločka je veľmi vydarená kniha od Stonožky s názvom Vianočná vločka. Autorka Ivona Ďuričová a ilustrátorka Zuzana Hlavatá sa v nej zaoberajú témoou Vianoc a tradícií. Hlavná postava Barborka dostane darčeky, ale niečo jej stále chýba - sneh. Vločka, ktorá dokonca rozpráva, jej ukáže, ako kedysi žili naši predkovia. Príbeh je plný zaujímavých detailov a tradícií a je doplnený krajšími ilustráciami. Kniha je vhodná pre deti od 5 rokov.

Vianoce sú ten najkrajší a najzázračnejší deň. Myslí si to aj malá Barborka. Na zdobenie stromčeka, slávnostnú večeru a darčeky sa teší celý rok. Ibaže niečo chýba – sneh! Barborka si pod stromčekom našla krásne ružové boby, ale nemôže sa sánkovať. Jej smútok zaženie zázračná vločka. Porozpráva dievčatku, aké bývali Vianoce kedysi. Zistite to spolu s ňou aj vy!

Mohlo by sa vám páčiť