Hravouka

Tereza Vostradovská
Stonožka • 2023

Pridaj sa k myške a preskúmaj fascinujúci svet prírody Kravička robí mú, psík hav-hav. Hm. Vravíš, že ťa to nebaví? Že je to pre malé deti? Potom si asi radšej prečítaš o tom, ako v lese tlejú opadané... lese tlejú opadané listy, ako vyzerá noha žaby a kto si najradšej pochutí na myške. Práve myška žijúca v podzemnej nore je rozprávačkou, ktorá zároveň skúma les, sad aj rybník. Obkresľuje tvary kôstok, ochutnáva mrkvu, uvažuje, podľa čoho možno rozdeliť plody na ovocie a zeleninu, skúma vek stromov podľa letokruhov, loví chrobáky a lisuje rastliny. Doma si všetko starostlivo zapíše do zošita a poradí ti, ako si môžeš urobiť herbár či vytvoriť záhradné jazierko. Hravé a náučné rozprávanie o myške, ktorú záujem o prírodu priviedol k napísaniu vlastnej knihy.
Viac

  • Počet strán: 60 strán
  • ISBN13:9788055189741

Sumár recenzie
Recenzia na knihu je pozitívna a opisuje ju ako hravú a zaujímavú. Kniha obsahuje rôzne rady a námety na to, ako sa zabaviť a hravo stráviť voľný čas. Autor sa v knihe zaoberá rôznymi tématami, ako napríklad hry, šport, umenie a prírodu. Podľa recenzie je kniha vhodná pre ľudí všetkých vekových kategórií a vie ich motivovať k tomu, aby si užívali život naplno. Kniha je skvelou inšpiráciou pre tých, ktorí hľadajú spôsoby, ako si viac užiť svoj voľný čas.

Pridaj sa k myške a preskúmaj fascinujúci svet prírody Kravička robí mú, psík hav-hav. Hm. Vravíš, že ťa to nebaví? Že je to pre malé deti? Potom si asi radšej prečítaš o tom, ako v lese tlejú opadané listy, ako vyzerá noha žaby a kto si najradšej pochutí na myške. Práve myška žijúca v podzemnej nore je rozprávačkou, ktorá zároveň skúma les, sad aj rybník. Obkresľuje tvary kôstok, ochutnáva mrkvu, uvažuje, podľa čoho možno rozdeliť plody na ovocie a zeleninu, skúma vek stromov podľa letokruhov, loví chrobáky a lisuje rastliny. Doma si všetko starostlivo zapíše do zošita a poradí ti, ako si môžeš urobiť herbár či vytvoriť záhradné jazierko. Hravé a náučné rozprávanie o myške, ktorú záujem o prírodu priviedol k napísaniu vlastnej knihy.

Mohlo by sa vám páčiť