Ophelia je už taká

Racquel Marie
Slovart • 2023

Kniha nominovaná na Goodreads Choice Award ako najlepší YA román roka 2022! Ophelia Rojasová vie, čo ju zaujíma: najlepší kamoši, kubánske jedlo, pestovanie ruží a chlapci - vlastne až priveľa chlapco...riveľa chlapcov. Priatelia aj rodičia si ju pre nekonečnú záplavu lások doberajú, no Ophelia je v srdci romantička. A nemenila by, ani keby chcela. Je už raz taká. Prvé pochybnosti sa však zjavia, keď ju viac než maturitný ples začne zaujímať nenápadná Talia Sanchezová. Keď sa k tomu pridá blížiaci sa koniec strednej a trhliny v partičke kamarátov, ktorá doteraz stála na pevných základoch, veci naberú rýchly spád. Ale láska sa bez skúšok nezaobíde. A s každým novým odhaleným tajomstvom sa neodvratne blíži chvíľa, keď sa bude Ophelia musieť rozhodnúť. Zostane lipnúť na vysnívanej predstave o sebe samej, alebo prekvapí všetkých vrátane seba a pokúsi sa zistiť, kým naozaj je? Prvé vydanie knihy je špeciálnou limitovanou edíciou s kvetinovou oriezkou.
Viac

  • Počet strán: 304 strán
  • ISBN13:9788056658413
  • Originálny názov: Ophelia After All

Sumár recenzie
Recenzia sa zameriava na knihu a vyjadruje výrazný dojem z jej obsahu. Autor/autorka textu vyzdvihuje jednu konkrétnu vetu, ktorá podľa neho/nej najlepšie vystihuje celkový obsah knihy. Celý sumár je napísaný gramaticky správne.

Kniha nominovaná na Goodreads Choice Award ako najlepší YA román roka 2022! Ophelia Rojasová vie, čo ju zaujíma: najlepší kamoši, kubánske jedlo, pestovanie ruží a chlapci - vlastne až priveľa chlapcov. Priatelia aj rodičia si ju pre nekonečnú záplavu lások doberajú, no Ophelia je v srdci romantička. A nemenila by, ani keby chcela. Je už raz taká. Prvé pochybnosti sa však zjavia, keď ju viac než maturitný ples začne zaujímať nenápadná Talia Sanchezová. Keď sa k tomu pridá blížiaci sa koniec strednej a trhliny v partičke kamarátov, ktorá doteraz stála na pevných základoch, veci naberú rýchly spád. Ale láska sa bez skúšok nezaobíde. A s každým novým odhaleným tajomstvom sa neodvratne blíži chvíľa, keď sa bude Ophelia musieť rozhodnúť. Zostane lipnúť na vysnívanej predstave o sebe samej, alebo prekvapí všetkých vrátane seba a pokúsi sa zistiť, kým naozaj je? Prvé vydanie knihy je špeciálnou limitovanou edíciou s kvetinovou oriezkou.

Mohlo by sa vám páčiť