Skupinová terapia

Christie Tate
Metafora • 2023

Nekonvenčný terapeut a jeho vynaliezavé postupy. Odvážny, láskavý, úprimný, bolestivý, ale aj vtipný príbeh plný vážnych tráum, zápasov o duševné zdravie, dysfunkčných vzťahov a nekonvenčných terapeut...nekonvenčných terapeutických postupov. Pripomína, že je dôležité nebáť sa byť zraniteľný a starať sa o svoje medziľudské vzťahy. Nezišla by sa každému z nás občas nejaká terapia? Christie bola úspešná študentka, ktorú však prepadávali pocity hlbokej úzkosti, osamelosti a trápila ju porucha príjmu potravy. Keď jej psychoterapeut odporučil navštevovať skupinovú terapiu a zverovať sa so svojimi problémami úplne neznámym ľuďom, bola spočiatku veľmi skeptická. Postupne sa však presvedčila o tom, akú veľkú liečivú silu môže mať ľudská spolupatričnosť.
Viac

Sumár recenzie
Recenzia popisuje knihu, ktorá je založená na skutočnom príbehu a sleduje terapeutický proces mladej ženy v skupinovej terapii. Recenzentka vyzdvihuje autentický a emocionálny prístup autora, ktorý neváha zdieľať svoje najintímnejšie myšlienky a pocity. Autor by mal byť obdivovaný za svoju odvahu a úprimnosť voči sebe a čitateľovi.

Nekonvenčný terapeut a jeho vynaliezavé postupy. Odvážny, láskavý, úprimný, bolestivý, ale aj vtipný príbeh plný vážnych tráum, zápasov o duševné zdravie, dysfunkčných vzťahov a nekonvenčných terapeutických postupov. Pripomína, že je dôležité nebáť sa byť zraniteľný a starať sa o svoje medziľudské vzťahy. Nezišla by sa každému z nás občas nejaká terapia? Christie bola úspešná študentka, ktorú však prepadávali pocity hlbokej úzkosti, osamelosti a trápila ju porucha príjmu potravy. Keď jej psychoterapeut odporučil navštevovať skupinovú terapiu a zverovať sa so svojimi problémami úplne neznámym ľuďom, bola spočiatku veľmi skeptická. Postupne sa však presvedčila o tom, akú veľkú liečivú silu môže mať ľudská spolupatričnosť.

Mohlo by sa vám páčiť