Boj o srdce Morrow Littleovej

Laura Frantz
i527.net • 2023

Morrow Littleovú prenasleduje spomienka na deň, keď pri útoku šónijských bojovníkov prišla takmer o celú rodinu. Teraz, keď je takmer dospelá a jej otec vážne chorý, musí urobiť ťažké rozhodnutia týk...�ké rozhodnutia týkajúce sa budúcnosti. Niekoľko mužov – od nežiaducich po nemysliteľných – sa uchádza o jej priazeň, ale Morrow nevysvetliteľne priťahuje zakázaná láska, ktorá ju desí a zároveň láka. Môže zradiť pamiatku svojich stratených milovaných – a vyvolať podozrenie v priateľoch – tým, že sa rozhodne pre život s ním? Alebo by mala spečatiť svoj vlastný biedny osud vydajom za muža, ktorého nemiluje?
Viac

Autor: Laura Frantz Originálny názov: Courting Morrow LittleVydavateľstvo: i527.net 2023Séria: -Diel:  -Počet strán: 392Žáner:  historický románMoje hodnotenie knihy: 2*/5*Moje hodnotenie obálky: 3*/5*Anotácia:Morrow Littleovú prenasleduje spomienka na deň, keď pri útoku šónijských bojovníkov prišla takmer o celú rodinu. Teraz, keď je takmer dospelá a jej otec vážne chorý, musí urobiť ťažké[...]

Morrow Littleovú prenasleduje spomienka na deň, keď pri útoku šónijských bojovníkov prišla takmer o celú rodinu. Teraz, keď je takmer dospelá a jej otec vážne chorý, musí urobiť ťažké rozhodnutia týkajúce sa budúcnosti. Niekoľko mužov – od nežiaducich po nemysliteľných – sa uchádza o jej priazeň, ale Morrow nevysvetliteľne priťahuje zakázaná láska, ktorá ju desí a zároveň láka. Môže zradiť pamiatku svojich stratených milovaných – a vyvolať podozrenie v priateľoch – tým, že sa rozhodne pre život s ním? Alebo by mala spečatiť svoj vlastný biedny osud vydajom za muža, ktorého nemiluje?

Mohlo by sa vám páčiť