Krásny svet, kdeže si?

Sally Rooney
Lindeni • 2023

Nájdu odvahu vidieť vo svete krásno? Nový román od autorky bestselleru Normálni ľudia.Spisovateľka Alice sa zoznámi s Felixom, ktorý pracuje v sklade, a požiada ho, aby ju sprevádzal na služobnej cest...užobnej ceste do Ríma. V Dubline sa jej najlepšia priateľka Eileen spamätáva z rozchodu a začína opäť flirtovať so Simonom, s ktorým sa pozná od detstva. Alice, Felix, Eileen a Simon sú stále mladí – no život ich pomaly dobieha. Túžia po sebe a navzájom sa klamú, dávajú sa dokopy a rozchádzajú sa. Majú sex a trápia sa nad ním, strachujú sa o svoje priateľstvo a znepokojuje ich svet, v ktorom žijú. Dokážu uveriť v krásny svet?
Viac

Autor: Sally RooneyOriginálny názov: Beautiful World, Where Are YouVydavateľstvo: Lindeni, 2023Séria: -Diel: -Počet strán: 304Žáner: fikciaMoje hodnotenie knihy: 5*/5*Moje hodnotenie obálky: 5*/5*Anotácia:Spisovateľka Alice sa zoznámi s Felixom, ktorý pracuje v sklade, a požiada ho, aby ju sprevádzal na služobnej ceste do Ríma. V Dubline sa jej najlepšia priateľka Eileen spamätáva z rozchodu[...]

Nájdu odvahu vidieť vo svete krásno? Nový román od autorky bestselleru Normálni ľudia.Spisovateľka Alice sa zoznámi s Felixom, ktorý pracuje v sklade, a požiada ho, aby ju sprevádzal na služobnej ceste do Ríma. V Dubline sa jej najlepšia priateľka Eileen spamätáva z rozchodu a začína opäť flirtovať so Simonom, s ktorým sa pozná od detstva. Alice, Felix, Eileen a Simon sú stále mladí – no život ich pomaly dobieha. Túžia po sebe a navzájom sa klamú, dávajú sa dokopy a rozchádzajú sa. Majú sex a trápia sa nad ním, strachujú sa o svoje priateľstvo a znepokojuje ich svet, v ktorom žijú. Dokážu uveriť v krásny svet?

Mohlo by sa vám páčiť