Lásky z karamelu

Katarína Kuniková
MAFRA Slovakia • 2022

Láska je ako karamel. Sladká, horúca a rovnako krehká. Neodolateľná. Alica, majiteľka vychýrenej cukrárne Amélia, by o tom vedela písať celé romány. Jedného dňa sa pod markízu pred jej cukrárňou skryj...jej cukrárňou skryje pred prudkým lejakom záhadný mladík. Rovnakú smršť v ňom zanechá aj pohľad na očarujúcu Alicu. Mladý Max dokáže odolať pokušeniu na sladké dobroty, nie však Alici. Lenže zrelá Alica má za sebou pestrú minulosť, zatiaľ čo Maxa čaká bohatá budúcnosť. Ach, koľkokrát sa ešte ich cesty stretnú?
Viac

  • Počet strán: 294 strán
  • ISBN13:9788082540645

VYDAVATEĽSTVO: MAFRA Slovakia EDÍCIA: Evitovky ROK VYDANIA: 2022 ŽÁNER: Román POČET STRÁN: 294 VÄZBA: brožovaná   „Láska je ako karamel. Sladká, horúca a rovnako krehká. Neodolateľná.“   O knihe Alica to nemala v živote ľahké. Po tom, ako sa nechala opantať prvou študentskou... The post RECENZIA: Katarína Kuniková – Lásky z karamelu appeared first on Prečítané.sk.

Katarína Kuniková je slovenská autorka, ktorej vyšli už dve knihy. Prvá s názvom Zákon príťažlivosti sa mi veľmi páčila, Láska dvochContinue Reading

Láska je ako karamel. Sladká, horúca a rovnako krehká. Neodolateľná. Alica, majiteľka vychýrenej cukrárne Amélia, by o tom vedela písať celé romány. Jedného dňa sa pod markízu pred jej cukrárňou skryje pred prudkým lejakom záhadný mladík. Rovnakú smršť v ňom zanechá aj pohľad na očarujúcu Alicu. Mladý Max dokáže odolať pokušeniu na sladké dobroty, nie však Alici. Lenže zrelá Alica má za sebou pestrú minulosť, zatiaľ čo Maxa čaká bohatá budúcnosť. Ach, koľkokrát sa ešte ich cesty stretnú?

Mohlo by sa vám páčiť